Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo
Ispadose rusi najnormalniji na kraju!
Ljudi uvijek zaborave da i ukrajinci nisu komplet neduzni, jesu terorisali ruse od 2016 na krimu kako im je pripao. Ne bi ni bilo rata da glumac takodjer nije upro prema svom… mislis da je njemu zelenskom bitno da zive ljudi?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakvi su god,rusi su gospoda za mnoge " demokrate ".
Rusi ti gospoda , e moj naivni papku.. Kopaju ti na kućnom pragu da sruše državu ,da ti dovedu koljče iz devedeset druge. Dabogda ti rus vladao a ja ode na mrski zapad
gowest Idi na zapad vodi djecu da im u školi uče ffedofilije, da ti se djete u osnovnoj školi kad ne konta ništa mora izjasniti kojeg je gendera, idi na zapad koji sve ostale zemlje i narode doživljava samo za resurs
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Napokon da i oni sta pametno kazu!
Bošnjo svake sedmice drugom zastavom maše. Ne mogu reći da sam iznenađen.
Bosnjo preso u Ruse hahahahaah
Koji licemjeri, ukrajinu smatraju svojom pa sto ih napadaju nije prbl.
Kakvi su komentari u republici Suncokret?!🤣🤣🤣. Savezu krezubih navijača iz tri ravnopravne favele u vječitoj borbi za oslobođenje 🤣🤣 Jel' ostala kakva ulica da se preimenuje ili studentski dom da se zakuca novo ime?!
Na sta izadje ovaj svijet! U EU suspendirali osnovno ljudsko pravo na slobodu govora i izrazavanja, proganjaju se sportki radnici, intelektualci. Rukovodstvo US-a, Izraela i EU pocrnise odnosno okrenuse se nacizmu. Pretpostavljam da bi uskoro mogli ocekivati i prve intelektualce, prebjege u Rusiju.
sta reč a jezik ne pregrist🤐
On to govori za Rudiju u Ukrajini
Da su bosanski političari pametni, ko orbam, muzli bi dvije ovce istovremeno. Jok, podanički mentalni sklop ubija inteligenciju.
Vojnici Izraela i Hamasa koji su poginuli, broje se na prste, a civilne žrtve na hiljade, kakav je to rat, to je brutalni zločin nad civilima, a ne rat, Amerika i ostala zapadna mraka zakuha, pa ti onda šalju humanitarnu, ko fol oni fini,kao što su brinuli o nama, u neku ruku rusi su u pravu za ove svjetske kriminalce.
Rusi su presmješni, doslovno rade istu stvar u Ukrajini, kao ugožava ih NATO i oni se brane napadom na Ukrajinu. Zar nije to njihova priča?
Slusajte AMERI i naucite sta pametno.
Rusi i srbi samo da su protiv amerike podrzace svakoga iako je u ovom slucajau palestina kolateralni dobitnik njihove podrske.
A rusa koji li je njihov interes pa ovako nastupaju...
Pa da ne bude mi ubijamo ukrajince pa nas osudjujete eto i ovi ubijaju palestince zasto njih ne osudite...ono da se malo operu
Znaci po pitanju navijanja, Rus protiv okupacije Gaze, a okupira dio Ukraine, a sa Dodikom rusi BIH. Navijaci za koga navijate? Globalna politika nije za nas. Nego u se i u svoje kljuse.
Zašto pokrijete oči ispred činjenica i uzimate samo što vam paše, Rus nikad nije okupirao Ukrainu nego je Ukraina okupirala Krim 2014 i počela izazivati Ruse na sukob koji su oni godinama izbjegavali