Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi ispalili 10 projektila, Ukrajina oborila 15, preostali projektili uništili energetsku mrežu.
sve će im se to vratiti u narednih nekoliko decenija. Živi bili pa vidjeli.
@ciciban sta ti je to cudno? pa ne daleko od nas se agresija i genocid naziva odbrambeno otadzbinski rat.
Pa zar ne rekoste da nemaju vise cim da gadjaju, da su sve potrosili?
Niko to nije rekao. Da se trose, naravno. Al nisu se istrosili, al i tome ce doci dan.
Dobro je dok rusi ne napadnu avionima , kad pocnu bombe padati tad ce biti kraj , nema tu pomoci nekih slabih tenkova. Zato i salju tenkove da naljute ruse da sve sravne
RaketuBacam,ti tvoji pjevaci sto nabrajas mogu pjevati,na Morinama divljim krmcima,a ta tri prsta probaj podici u Sarajevu,za 10 sekundi bi imo samo 2 na toj ruci,tupane vla.ki.
Genocidaši frustrirani
Uskoro aBd se napada Moskva sa na sve strane...
I sad će reći prošao jedan, nema cijela Ukrajina struju
Tiha voda bregove valja,STOP ruskim fašistima.Ovs ruska gamad iskaljuju bijes i nemoć na civilima,kao sr-kočetnički agresori na BIH.
Jel klix vazio godinama protiv Hrvata i ko sad vlada HDZ. Jel medijski promovirao razne likove iz RS kao "patriote", propalo i to. Koga god je klix podržavao propao je jer propagana i realnostu nisu ni sestre ni braća.
opet lažete kao i obično. Rusi ušli u Ugljedar a okružili Bahmut.
Kako sa ovim zvijerima izaći na kraj. Tesko da ikad nauka pronađe sta je taj poriv u njima da čine zlo drugima što čak i njihova crkva to podržava jer su tamo iste bradate zvijeri sa istim nagonom a to je i osovina zla.
Misli na putlera, tebe i ostale zlocince poput vas.
Rujsija vrši teror nad ljudima u Ukrajini. Tako je Putin i Čečeniju sravnio sa zemljom, a Kadirov babo mu bio saveznik. Ali sad treba tome da se napravi kraj. Imaju i drugi rakete i atomske bombe.
KermitJeZivotinja Ovaj se put dobro zagebo... Strpljenje tu više ne pomaže.
koji ukrajinac i oni koji ruski govore ce sutra sa rusima zivjeti?
Ukrajinska vojska svakim satom sve jaca i jaca..vidjet cete uskoro sta se radi od ruskih agresora..
Sva nemoć i očaj se ogleda u njihovim namjerama, pa udaraju zločinci po civilima