Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam gdje bi završila prva atomska ali bi druga sigurno na Moskvi
Koji magarci, naravno zaboravili reci da Englezi imaju hrpu podmornica sa Tridentima koji bi sjebali cijelmu Rusiju. Engleska ima 225 bojevih glava.
Eto Ameri bi gledali to i nista ne bi uradili.. I sta sad trebaju Englezi oravit kako Trident D5 roka Moskvu.? Bolest
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Koji bolesnici u pm!
Uzeo si mi riječ iz usta, koji jo ovo glupson. Ovaj je zreo za luđačke košulje
Borise reaguj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glupi Bosnjaci i Srbi opet navijaju...svako za svog favorita...verujuci u njihovu ljubav prema njima...toliko ogranicen da moze biti covek licno ne verujem...amin 😂😂😂😂😂 balkandzure moje lepe pod ruku i u more😂😂😂😂😂
Ni jedan britanac se ne plasi ovog scenarija.Dok oni pronadju nuklearnu koja nije zahrđala Britanci ce biti u Moskvi i praviti tabure od Putinovih guzova.
😂😂😂
Veliki rusi isto ko sto dodik folira da su srbi neko i nesto a cobani u prigljavcima. Rusi nemaju prosvjecene inteligencije da uzmu svjet na svoju odgovornist. Taktika teroriste, pobicu vas sve ako mi ne popustite? Ova ruska retorika je otvaranje 'pandorine kutije'-uzas. Mozda ce ih neko uzeti za ozbiljno ako zaprjete unistenjem covjecanstva-koji balvani. Ruski narod nesmije ni pisnuti, psihopati su preuzeli vlast u rusiji, sta sljedi sam bog zna.
Vama pola projektila ne bi ni poletilo jer su neispravni. Ali bi zato par hiljada stiglo da vam Rusiju pretvori u svjetleci igrokaz.
Ne znam da li su svjesni da Rusija nakon prvog ispaljenja nece vise biti nastanjiva, kao ni veci dio svijeta jaaaaako dugo. Recimo 10.000 godina. Oni valjda misle da je ovo video igrica.
Imali bi 20tak minuta da se radujete.
Raspada se rujanski vilajet ma 20 novih drzava i eto Nata 10 km od putka.Nego nek naprave Englezi istu simulaciju pa nek putko gleda.Hahaja
Prije uništenja Velike Britanije će se uništiti ruska privreda. Danas već niti jedan ruski brod nemože da priđe lukama u evropi. A bome ni avioni. Podsjeća na onaj trgovinski rat koji su Brtanci napravili protiv Napoleona. Ničega više nije bilo u evropi.
Pukli su skroz. Gdje ovaj zivi i koliko je prespavao decenija.
stoka ostaje stoka pokazali pravo lice znam da ste govnari bili i ostali gdje god rus vlada jad bijeda i sirotinja navedi mi jednu zemlju gdje rus,a da je bogatstvo i prosperitet istocna njemacka jedinstven primjer ma govnari nema dalje
9-13 maja Rusija će proglastiti ratno stanje i mobilizirati 5 do 6 miliona ljudi. Prprema se javno mnjijenje a moguće i da neki veliki incident posluži kao povod.
da li vi uopće shvatate magnitudu ovog zemljotresa - ovo je 10 rihtera nema nazad.
Tovariš bačuška :..to bi bilo kada bi vi ispalili a drugi čekali da ih strefi...! A šta ćemo s momentalnim odgovorom svim mogučim potencijalima kojim Zaosd raspolaže i postavljen je na svakoj tački kugle zemaljske., na kopnu i moru, ..I koji bi momentalno bili ispaljeni prema Rusiji...? Misliš li da bi poslije toga bilo pobjednika , koji bi nastavio živjeti u sreči i veselju..?
Da mi je viditi koje uspio engleze nadmudriti. Englezi kakvu imaju obavjestajnu sluzbu dok bih rusi planirali ovi bih od rusije napravili garez. Glupi rusi misle da su englez ukrajinci da ce sjediti uz caj i cekat.
Ljudi moji ovo ne ozgleda dobro nikako, zato budite sa svojim najblizima i nenasjedajte na ove ludosti svjetskih budala, mozda imadnemo srece i bih ostane citava.
Samo da podsjetim da možete prijaviti neprimjerene komentare
svi su neprimjereni.