Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rujani se nece oporavit nakon ovog debakla mozda do kraja stoljea nece im past na pamet da nekog napadnu
Tuci prljave ruZe Bravo UKRAJINCI tako se postupa sa agresorima samo naprijed i pri bauke SLAVA UKRAJINI SLAVA ZSU
Svaka ast
kontali setat kroz ukrainu, rusi su zaglibili a ovi ce samo cvakati i to jesiguran poraz samo je pitanje vremena tako je usa u afganistanu, tako je u vijetnamu , tako su rusi u afganistanu itd itd jednostavno ako su odlucni da s enikad ne smire ne mogu ih pobjediti jer drzati toliki prostor silom, uz stalne gubitke je put u propast
ne treba mi info to je istorija pokazala. da su uzeli sto su htjeli do godinu dana, i onda zamrzli stanje ok ovako je ovo put u propast ima kroz istoriju primjera koliko hoces
La i propaganda
La i propaganda
Ovi dronovi ce postati veca opasnost za sve vojske sirom svjeta.Doslo vrijeme da se zapita je li bolje napraviti borbeni avion ili za istu tu cjenu stotine ili hiljade dronova,pa ih slati u rojevima.Da,puno ce ih eventualno oboriti ali i mnogi ce proci sve vrste odbrane i nanijeti ogromnu stetu za mnogo manju investiciju.
Treba ukinuti vojske. Kome to treba.
...mora imati i jedno i drugo. Cinjenica jest da su dronovi, pogotovo ovi mali i jeftini promjenili nacin ratovanja, ali opet, nikakav dron ne moze zamjeniti vrhunski avion i dobro obucenog pilota. Ipak, avion nosi raketu ili bombu od par stotina kila, dron max. par kila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)