Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I oni bi da se nose s amerima i kinezima... Tehnologija pod Staljinom razvijana
Ameri ok, al Kinezi su vojno jedno veliko ništa
baš eto već drugi treći put se ruši ruski avion na ruse i rusi nesposobni a da se srusi ukrainski avion na ukraince bilo bi sabotaža, namjerno itd... kako smo mi glup narod
Napredna ruska tehnologija na djelu.
5g mikrotalasima iz Starlink satelita gadjaju pilote koji gube svjest
Uskoro će se ruski narod morati pobuniti protiv ruske vojske u samoodbrani, inače će mnogi još stradati od "prijateljske vatre".
Jesul to oni što su u Srbiju došli vozom??
Napisah neki dan da ce ostatak svijeta koji koriste Rusku tehniku morati je parkirati za godinu dvije jer nece biti rezervnih dijelova i mogucnosti remonta pogoto o avijacije,a Rusi ce istrositi vrlo brzo resurse avijacije pogotovo sto taj isti resurs ide puno brze u ratnim letovima nego u mirnodobskim.Ovakvu slimu iz Rusije ce mo vrlo cesto gledati jer revizija danasnje avijacije je strasno skup sport i plus mnovi dijelovi se uvoze
Rusiju posle ovog rata u Ukrajini niko više neće shvatati ozbiljno, ne bi se čudio da ih Kazahstan napadne.
Preključer pao F35 u kaliforniji. Naravno pisali ste o tome....
Ovo je već postalo komično. Dobro je za njih da ne ispaljuju atomske. Svaka druga bi se u prvu zgradu zapucala
Vela havle….pa sta radite bolan…
Rusi sabotiraju,morat će Kepec da ih malo prodrma.
Rusija je baš šprdnja.Otkriše se sami ovom agresijom.Ne trebaju im Ukrajinci pored ovih aviona
Srbija narucila jos 20 komada!!
Ruska vojska je pobila mnogo više svojih civila nego ukrajinskih vojnika... Kako napisa Berđajev, "samouništenje je ruska nacionalna karakteristika".
Izgleda da su ovi ludaci krenuli kamikazama po svojim civilima, dok ukrajinske žele ostaviti bez struje i vode. Putin je pravi Joker, uvrijeđeni, zavidljivi mračnjak koji iz kanalizacije teroriše ostatak planete.
Kad je vlahadija ista znala, samo svinjetina jelen pivo i po cio dan ispred kafane i takvi idu u rad da se obogate jer realno klempovina i pivo je njihov najveći zivotni domet.
Nesto razmisljam zasto je upravo kada je svako kretanje na ovome Svijetu bilo zabranjeno, upravo Starlinku jedinom lansiranje bilo dozvoljeno? Kako bi svi na Svijetu imali pristup internetu? Kako su to Rusija i Kina dozvolile?
Znaci novo a smece.
Velika Ruisija ima na hiljade aviona. Nije to Bosna pa da im se avijacija sastoji od 3 helikoptera od kojih jedan nije u funkcionalnom stanju, dok drugi koristi Dodik kad dolazi u Sarajevo