Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta ce,shvatite ih izgubili su sve ostalo im je jos da provociraju
amerima nije cilj bio da zauzmu smrdljivi beograd vec da vas opomenu i malo stete nanesu, rusiji je cilj da zauzme ukrainu ili agresijom ili politickia niti jedno niti drugo nisu uspjeli. Donbas i krim su ih malo skupo izasli...
@ElKomadante Amerikanci nisu ni pokusali osvojoti Beograd, poglup si...inace NATO bombardivanje Beograda je u vojnoj historiji poznata kao najuspjesnija vojna misija ikad...nekoliko stotina letova, i 2,5 mjeseca trajanja izgubili svega 2 aviona..pri tome ostvarili sve strateske ciljeve.
Rusima fali kulture....udju u tudju avliju poput nekih pasa lutalica..
Svakako potez za svaku osudu, ali nigdje nisam vidio da izvjestavate o tome (a dogodilo se) da su nato avioni takodje usli u ruski vazdusni prostor. I to prateci civilni avion, sto je teroristicki akt takodje i ugrozavanje bezbjednosti saobracaja.
Ovo sed esava nekoliko puta godisnjd, svake godine. Ulaze i i Finski i Svedski zracni prostor jer su stoka koja ne zna za granice.
Avion iz Italije citav dan snimao tzv rs.. dodik odgovorio mikrofonom ispod šatora ne moze nam niko nista 😂😂😂
trebali ste ga odma roknuti kako to turci odma obore
Nikada Putin neće dobiti denacifikaciju Ukrajine,što mu je bio prvi cilj,sad bi čitav svijet uvukao u rat,što će jedino i uspjeti.
Hoce ovaj na sve frontove razbit ces zube bolan bolan
Ovo je posljednji put da se pojave na nebu buduće članice NATO saveza.
Ovo ako se nezaustavi ode sve u 3pm
I danas na Gazprom pumpi u Bačićima čekam 25 min da natočim i platim gorivo, ogromnu guzvu su napravili Ukrainski navijači.
Aj uđi u francusku ako smijes!
Interesantno vojni izvidjacki avion da narusi vazdusni prostor kod 2 vojne baze odmah preko puta ruske enklave ... hmmm bas slucajno ...
Tacno ovaj zli covjeculjak nece stati dok ne ugleda NATO avione iznad Moskve
Svaka zemlja ima pravo da udze u NATO a Rusija nema veze sa time ako se Rusija boji da ako sto vise zemalja udze u NATO da ce izvrsiti invaziju na Rusiju ali sumnjam prije ce Rusija izvrsiti napad na druge zemlje kao sto je slucaj oko Ukrajine a sto se tice naoruzanja bolje naoruzanje ima Rusija zbog toga sto su oni kroz zivot samo bazirali na ratno oruzje.
Udje, ne "udze"!
Sad kad Finska i Švedska uđu u NATO biće usko za Rusiju. Dosad su znali ruske podmornice prići do same obale Švedske a da se nisu brinuli za neku reakciju ali sad...