Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće li uvesti sankcije fašističkoj tvorevini izrael..za ubijanje i masakriranje djece i žena
To se zove licemjerstvo u izvornom znacenju
hoce kad zavrse genocid i ociste sve. Nisu jednom tako pravdu uspostavljali
Svi imaju pravo da se brane osim Palestinaca,oni su izloženi genocidu.
Zaboravio si i nas Bosance
Nevolim ni jedne ni druge ali ovi Rusi makar nisu ovako licemjerni kao zapadnjaci. U principu, dabogda se o sebi zabavili
Ove sankcije nikada nisu nastetile Rusiji, vec Europskim gradjanima te omogucile prodaju Ruskih sirovina pod kontrolom Americke oligarhije. I sve sto te sankcije kao posljedice donose, propadanje evropske ekonomije, vojne moci te njihovo padanje pod kontrolu, robovanje pod schionisticko/satanisticku americku oligarhiju- Aszrayil.
Sankcija 14 026: Rusi nece smjeti ici u Americke WC i vrsiti nuzdu... P.S. Ko do sada nije vidio pravo licemjerno podmuklo lice sathanisticko-ologarskih zapadnjaka, nece nikada. Amerika pod upravljacem schionhista najvece zlo na svijetu.
Kakva farsa ….
Rusija se trese od straha 😂😂
Znači ponovo sankcije za obične ljude po Europi, znači nameću nam novi val inflacije
Neka i oni uvedu sankcije Americi.
Sukob u Ukrajini je, Rusija hoce dio plijena, a zapad joj ne da! Da zapad pristabe dijeliti plijen sa Rusijom, nikakvih problema ne bi bilo.
Samo se sjetite da Britanski tankeri prevoze rusku naftu jer su rusi pod sankcijama hahahahaj
UHH KAKO STE IM NAŠTETILI, OTKAD STE VI POČELI UVODITI SANKCIJ RUSIJI RUSIJAN NPREDUJE VIŠE NEGO IKAD
Treba provjeriti i za mišljenje pitati dvije eminentne dame debelu Miu i ludu prof. Silajdžić možda da nam one pojasne.
ove njihove sankcije evropljani plaćaju
Ja i? Sta predlazes nek Putin naubija ovih Ukrajinaca koliko hoce da bi ti mogao zaradjivati 26 puta vise bego prosjecan Rus. A kad djavo dodje pred tvoja vrata stas onda?
A dok nacističko-fašistička tvorevina na tlu Palestine vrši genocid, to se ne osuđuje. Amerika sama sebe gadi svijetu
Neophodno je ruskim sportistima onemogućiti takmičenje i prisustvo bilo kakvim seminarima, kongresima, događanjima u civilizovanom svijetu. Već se kasni s tim, trebalo je od prvog dana agresije. Teniseri i teniserke bezbrižno putuju i zarađuju lovu, i ŠUTE, ne osuđuju Rusiju. To je strašno.