Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakvo oslobadjanje izraleskih talaca jer je to podvala. Prvo da Izrael oslobodi 10 000 talaca koje drze po zatvorima,
Upravo vijest.Smrdljiva Saudova banda napala Jemen.Granatiranje u toku.
Gadovi pogani
Dogovor jedino mozxe biti prihvatljiv a to su ponovili i sami Palestinci a to su granice iz 1967 gjde Istocni Jerusalim postaje dio Palestinske drzave kao i citav pojas Zapadna obale, a nazalost pod Trumpom su nudili sporazum gdje taj istocni Jerusalim de Izraelu kao i velik dio Zapadne obale a kao nesto dobiju vise pjeska oko Gaze nista, samo te granice i moze se doci do dogovora!
Tebe će pitati!? 🤔
oni su toliko zasuli otrovima taj prostor da ce i palestinci i izraelci osjetiti u narednih 100g...rat nikom nije dobro donio
Plan. Smradovi arapski...
Da ima jedinstva na Bliskom istoku,Izrael bi danas bio pokrajina Palestine.Ptoblem je sto je Arapima drazi dolar od bilo cijeg zivota.
Slobodna Palestina.Izrael u Ameriku.Holokauscad pogana
Holokaust,zna se ko ga cini. Kliks ološu ne izvrci smisao. Fuj si
More, ali trebaju da prvo posade visoke kukuruze. To je sve maska i farsa.
Neka rata, dobar je rat, higijena za covjecanstvo. Ljudi generalno ne valjaju, sto ih je manje, bolje za planetu. Zao mi zivotinja i biljki...
Nadam se da i sebe u to ubrajaš
A niko ništa ne pita židove i palestince 🙄
Nikada cionisti nece prihvatiti stvaranje Palestinske drzave. Ovdje ce jedino par Pakistanskih nuklearki rijesiti problem, jer arapi nisu u stanju rijesiti ovaj problem.
Sve su to prazne fore, izrahel je kreno da uništi sve što ima veze sa Palestinom.
USA glume mirotvorce a Izraelu rekli da na to ne pristaju. Samo da ispitaju da li bi Palestinci na to pristali.
Kako je ovo slatko 'nagovaraju izrael i hamas' još uvjek se pravimo da hamas ne radi za izrael.
Neće biti palestinske države jer silnik i agresor u ovom ratu, Izrael - to ne samo da neće već ruši sve da onemogući bilo kakav oblika života.
.... i da Izrael isplati ratnu odštetu Palestini plus da odgovara za ratne zločine
Nek vojska Izraela se povuče sa teritorije Gaze. Nek plate odštetu što su počinili Gazi. Svakako Jevreji imaju novca ne znaju šta će sa njima. Ali nažalosti mrtvi iz Gaze se ne mogu nikako vratiti.
Dok god Izrael ima podrsku SAD-e koja je u oblicima fasisticka gledacemo rat i genocid.