Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je proklet nista drugo, umjesto da zive i takmice se ko ce bolji zivotni standard imati, oni ce mladost u rat poslat. Isto kao i kod nas. Oni ce svoje sklonit, a obicni narod nastradat i jos vise zamrzit. Tuzno
vas majstor...jest,jest, opet Bošnjaci kreću u agresiju na susjede, e moj dilbere😎
Bogić Bogićević gledao ga na tv 25 novembra i čovek dosta je realan i rekao je kada iz neke zemlje diplomate odlaze onda kaže siguran je znak da predstava može da počne...
91000 kilograma, gluplji izraz nisam cuo. Jesu bas ameri iskoristili ovaj izraz da zvuci strasnije ili je klix matematicar tako preracunao lbs to kg
Amerika ima namjere prema Ukrajincima kao i prema svojevremeno Iracanima Libijcima Sirijcima Srbima...
a znate to
haha ia sam bog
alaj alaj ak alaj
Neće biti rata, mirno spavajte...
Ovim proruskim separatistima ne bih bio u koži kada vakat bude. Oni su samo topovsko meso Rusa i izdajice svoje domovine sa kojima će se država na kraju žestoko obračunati "Olujama i Bljescima".
Amerikanci će gurnuti Ukrajinu u rat, to je vrlo vjerovatno. Već dugo pripremaju nešto kao Oluju na Donbas. Snabdjeli su ih i sa dosta oruzja jedino sto su sad stvar naglo ubrzali. Ja sam očekivao da će ih još pripremati i dovući drugog predsjednika. Zelenskij nije ratni predsjednik.
Hajde objasni kakav to interes imaju Ameri u Ukrajini?
Jel stigo CNN? Ako jest,onda je sigurica da če milion raseljenih,pola mil mrtvih i tona groznih prica.
Gluposti. I da Rusi ulete, bice Amerske diplomate sigurnije u Kijevu nego u Vasingtonu. Nikada se Ameri i Rusi nisu tukli medjusobno.
Ma nemoj mi reci, jok eto bas nikad. Haj ba vojni analiticari na klixu sve a za kafe nemas
Bliži se konačan obračun, bježite ljudi na selo. Pognjavit će vas po gradovi ko crve.
rat će početi krajem januara vjerovatno 27.1 bježiye iz gradova to će da frca na sve strane.
Rusija je mouda 4x jaca ali da li je Rusija spremna izgubit 30 svega a dobit nesigurnu teritoriju .To je Pitanje ? I to je ono sto Putin ne zeli .
Mislim da bi bilo najbolje da nazoves Putina i kazes mi, cijenit ce tvoj savjet
Moglo bi uskoro biti za kupiti lijepih ukrađenih ikona!