Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biden, rastelovani robot...
Pa od 2014. godine aktivno rade na reformi ukrajinske vojske. Zadnje dvije godine ulau skoro koliko i europske NATO drave u svoj vojni budet... I eto, sada e kao neto novo uraditi kada sada fali ono to im ne mogu dati. Ljudstva.
Ko ne vidi da e ovaj rat trajati dugo, dugo je slep ili glup. Niti e jedni popustiti niti e nuk.sila popustiti, nema ovde pobednika samo jo vee krize za celokupno oveanstvo.
Svi koji brane Ruse su loe osobe. Ukrajina je nezavisna drava i sama odluuje o svom putu. Ne moe joj Rusija govoriti kako e se ponaati.
Ne moe Rusija, al' moe deda Bidon.
@goo..787 Uzalud projektujete svoje podanistvo na druge...
Ti dide nisi dobar u tu vuglu
Sranje u najavi..