Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ni mislio da ce drugacije. I oni nekome kazu da je terorist.
UN je valjda tu da zaustavlja ratove i šalje mirovnjake. Ovi Ameri su totalno prolupali.
AMERIKANCI upravo pokazuju i dokazuju da su ista gownna kao i svi ostali
Stace tu dzaba tolike clanice da glasaju kad im glas ne vrijedi(bezriijedan)
DEDZALOVE SLUGE
Ma ja Amerikanci ko Amerikanci najedi ih pa ih pobij
Ode sve u helac
SAD- to su manijaci zeljni rata i zele da Muslimane imaju pod kontrolom!!! U ponedjeljak su odbili prvi rezoluciju Rusije koja je pozivala na humanitarni prekid vatre! Danas se Rusija suzdrzala od glasanja jer je tekst rezolucije dvosmislen i naziva Hamas teroristima. Izrael jednostavno ne zeli da ostavi Palestince na zivotu, na stanju je etnicko ciscenje. Ove rezolucije su govno, sa zlocincima ne treba po zakonu i cekat necije glasanje.
2. Ovdje se zemlje trebaju slozit i skupa brodovima odnijet pomoc u Gazu, pa nek izbije rat, dosta je vise. To su svakako satanisti, bez vjere u ista, nemaju oni nista s pravim jevrejima, ovo je otpad i sljam.
Nema favorita u ratu,nije to sport!!
PROTIV SAM SVAKOG ZLA KO GOD DA ČINI ALI SVI OVI KOMENTARI ŠTO SU PROTIV USA SU "SRPSKI KOMENTARI" I NE TREBA SE LOŽITI NA OVO.
Pa sta ocekivat od onih koji kazu mi cuvamo zasticenu zonu srebrenica i onda dopuste da se dogodi genocid
U Amera je prvo biznis pa sve drugo. Zivim ovdje pa znam.
Ameri podrzavaju teroriste
Pa sta ocekivati kad je Amerika marioneta Izraela. Sav politicki vrh cine židovi.
Znaci SAD zeli rat. Izrael zeli rat. Misli konacno rijesiti pitanje Palestinaca. I SAD su zlocinci isto kao i Izraelci cim ovako rade. Izrael ce imati velike srece ako se ne ukljuci jos neko.
Cudna politika SAD. Znaci ne potpisati rezoluciju o miru jer prijatelji SAD nisu jos ostvarili svoje ciljeve. A ti ciiljevi vidi svaki naivac su istrebljenje jednog naroda i iseljenje ..
Ja licno sam protiv Amerike i njenih satelita, Rusije, Kine, Izraela i svih muslimanskih zemalja.
Hahaha
Vidi vucicevaca kako su aktivni,jedva docekali ovako nesto pa da podrze Rusiju i Putina..