Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li bar turska zatvoriti svoju smbasadu u " izraelu" ili da istjra njihov smbasador iz Ankare
Gdje su branitelji ljudskih prava i gdje je"međunarodna zajednica" da je tako nesto slicno desilo u Iranu ili mozda u Turskoj do sada bi NATO napao te zemlje i svi zapadna zemlje povukli svoje ambasadore.
Budući da je Amerikanka a nije naklonjena Izraelu morala je bit uklonjena. Jednostavno manja je šteta ovako nego da ona objavi šta je vidjela, snimila i slikala. Žalosno ali istinito
Pa zato Ameriku nije ni briga, turskog porijekla, otisla da se bori za palestince. Veli glasnogovornik da ce IDF, kao i uvijek, istražiti sta se desilo. Kadija ti sudi, kadija te tuži.
IDF vise ne postoji. I sam tekst navodi da su samo Izraelske znage, ja bih dodao jos i okupacione.
Boze koja nepravda. Ne podrzavam ni Rusiju ali je svijet dokazao na cijoj su strani.
Izrael tvorevina Amerikae i Evrope ci su vodeći polticari svi redom iz Evrope je zlo na planeti zemlji unazad 80 godina.A prije njih je to mjesto zauzimala upravo Amerika i Evropa.
Nek' je sramota isl. zemlje sve, a posebno ovog naseg Pezica, da je samo 1% vjernik kojim se prikazuje, uzeo bi or****e i otisao braniti bracu i sestre
Treba biti uporan, istina pobijedi na kraju, tako će i ovaj napaćeni narod Palestine dočekati svoj dan aBd.
Nema šanse napisati nešto protiv Izraela
Izgleda da su oni krojili ovaj ai, i uvalili ga kliksu.