Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad cete poceti objavljivati slike ubijene palestinske djece....il ona nisu vrijedna kao ova
15.000 djece!!! Od početka do sada!!!
Nećete to nikad vidjeti, to je sastavni dio agende J (v)rja kroz medije. Uvijek se oni prikazuju u najboljem svjetlu, njihovi vojnici kao superiorni Šejtanjahu u odijelima staložen miran nasmijan, njihove žrtve se prikazuju da se izazovu emocije suosjećanje, dok u istom momentu nećete vidjeti Palestinsku djecu da ne bi stvarali nam emocije uvijek ćete vidjeti ljude sa istoka da se prikazuju sa puškama devama u prašini, to je sastavni dio agende za zapad
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zamisli kad bi morao staviti slike sve poginule Palestinske djece, 15,000 djece koje su Izraelci .bili
Imate li, slučajno, gdje slike palestinske djece koja su ubijena zadnjih 60godine od strane g-cidasha
vise od 15000 hiljada u Palestini...
Sve arapska imena, posao iznutra 100%
50 000+ svjedoka
Hvala Bogu, rokajte još.. Čitaj naopako riječi: etjaridrabmob EJIČEJD ECINLOB I EBEB, I ETJULIS HI!
Koliko se bilade nakupilo na ovim prostorima. Grla im promukose od utvrdjivanja jesu li ta neduzna djeca ovi ili oni, a zivoti im prekinuti od nekog olosa zavaljenog u koznoj fotelji. Djeca su djeca i sva su (bi trebalo biti) nasa!
A druzi su kao kladuša kod nas
Druzi
Samo da ovo ludilo stane.
Sva stradala djeca su Druzi islamske vjeroispovijesti koje Izrael ne smatra Izraelcima. Izuzetno sumnjive okolnosti, a svi smo svjedoci da je idf bio u stanju da žrtvuje svoje civile da bi stvorio povod za novi napad.
Druzi su punopravni građani Izraela i za razliku od sunija se obavezni i služiti u izraelskoj vojsci. Na sjeveru Izraela Arapi čini i apsolutno većinu i imaju sva prava kao i svako drugi. Često su zaposleni u medicini jer se radi o Visoko obrazovnoj zajednici. I da, u Gazi jeste genocid da se čisto zna.
nisu ne prosipaj suplju
Ova djeca nisu Jevreji, nego Druzi.
Ova djeca su djeca! Tuzno. U ratu ginu nevini, a olos je sigurna u svojim bunkerima.
Strasno,strasno kolika je razlika poginule Izrealske i Palestinske djece
Nije to uradio Hezbo. To će biti razlog da napadnu Liban. A idioti bi vrlo lako mogli i nuklearku roknut nekom. Vide da su iznad svih zakona. Ali misle da su iznad Božjih...
@torax Jbg, ljeto, odmor, more...
Nevjerovatno covjece da se ovo objavi 15k mrtve palestinske djece izgleda nikome nista ne znace
po imenima rekao bih da su djeca muslimani
zrtve su Druzi (šijitska sekta)