Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel iko uopće otvorio ovu Salmanovu knjigu od ovih što seruckaju, isto ko i ovaj luzer što ga je napao? Da preformulišem - da li je iko od njih uopće ikad otvorio knjigu, uključujući i Kur'an?
Stihove sam čitao u avionu.
Procitao sam vise knjiga u zadnja 3 mjeseca nego najpismenji klixas u cijelom svom jadnom besposlicarskom zivotu, ukljucujuci i "The satanic verses". Osim retardiranog imena, moras stvarno se napregnut da budes uvrijedjen. Ali cu reci da proza nije posebna, i da se vidi da neki indijac sa sela pokusava kopirati britanski stil pisanja. Da se teheran nije uzdigao knjiga bi bukvalno bila osrednje kvalitete, ali sad je kofol simbol neki protiv "ekStReMIzmA"
Mali broj čitalaca u BiH je uopće pročitao ovu knjigu... Pljuju po njemu po nekakvoj inerciji iz irana
To mu je za ovaj svijet da mslo vise pati, ceka ga vijecna i teža kazna i patnje na onome svijetu aBd. Njemu i svim onima koji su ga podrzali.
Bog mu providio, čovjek 75 godina i preživi takav napad. Ako ovo nije dokaz da je Bog na strani pravednika ne znam šta je... Pfff...Eto ista logika samo iz drugog ugla.
Probaj malo lajat protiv islama...karma is a bitch...
E tako nakazo pa uzivaj sad
Ovakav kraj života je imao Abdul-Uzza koga su zvali Ebu Leheb, amidža Muhammeda a.s. koji je radio protiv islama i Muhammeda a.s. Bio vrlo bogat i ugledan čovjek koji je obolio od lepre i osiromašio pa je njegova žena morala skupljati granje po pustinji da bi im ispekla hljeb. Našli su je onako kako je Kur'an opisao deset godina prije tog događaja u kratkoj Suri El-Leheb.
Da, suho granje koje je nosio vjetar jer nije imala para da kupi drva na pijaci. Živjeli su u pustinji, ali koristili drva da spremaju hranu i zagrijavaju se jer su imali hladne noći, ali i hladne dane. Pogledati isto kako je završilo nekoliko crtača karikatura lista Charlie Hebdo.
Muhammed a.s. je bio u Medini kada je ovo sve sustiglo Ebu Lehebovu porodicu u Mekki. Muslimani su učinili hidžru/preseljenje iz tadašnje idolopokloničke Mekke na slobodan teritorij Medine. Dok su ubijali muslimane po Mekki Omer i Hamza su tražili da se brane mačem i nisu dobili dozvolu od Poslanika sve do bitke na Bedru što je 15 od Prve objave jer 1000 idolopoklonika je planiralo da uništi 300 muslimanskih vojnika. Tada je prvi puta upotrebljeno oružje.
Izdajnik indijske rase i jajoljub bijelcima sad protiv istih konzervativnih bijelaca radi
Oporaviće se legenda!
Bravo