Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ova umišljena budala zna da Palestinci trpe teror više od 75 godina i da se vrši genocid nad njima. Ovaj je kao Nemanja Kusturica.
Zna, ali otkad je izabrao tako on je na platnom spisku Izraela i mora govoriti onako kako mu gazda naredi
Iako su kroz Boga kreirani Ostali (svi ostali koji nisu Jevreeji) oni su i dalje Životinje u ljudskom obliku. Biti Ostali ( Ne Jevreej) znači biti tretiran kao životinja. Tako da će oni ostali biti tretirani kao životinje." TALMUD: Midrasch Talpioth, p 225, Warsaw 1855.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I to je kao njegovo “duboko promišljanje”, bazirano od 7. Oktobra na ovamo?! Ovim stavim je pljunuo sebe u lice! Lakrdijaš obični.
Idiot. Možda treba suze liti za Pahlavijevom demokratijom i njegovom nadasve "humanom" tajnom služboma - iz Ruždijeve mladosti.
Ovaj ocigledno ima problem sa iranskim mulama pa svoj bijes iskaljuje na sve one koji su bar jednom imali saradnju sa Iranom, u ovom slucaju, Hamas. Nisi si ni do clanaka, najnize rangiranom borcu za slobodu palestinaca.
Jeboti Hamas majku coravu.
Pa imali su svoju drzavu samo su je ovi okupirali malo po malo sto je naravno kroz decenije tog terora proizvelo i radikalizme neke druge vrste.Zaboravlja namjerno reci da je cak i svijet identifikovao da su izraelci okupirali palestinske teritorije, i da su naselja nelegalna itd.
Sve je počelo 1917. kada su tvoje gazde napravile deklaraciju, gnjido
Ima i toga
Ovaj se nije opametio,treba mu i ovo drugo oko odradit,kakav dzukac.
o proklet bio ljudski otpadu…ti ces pricati o Hamasu??? djubre.
Ko je ovaj pičkovan i kako to da je Hamas prvi započeo rat?
Ova bagra da se pita poklo bi sve muslimane pseto xionisricko
Samo da ne bude kasnije osto i bez zuba.
Promocija u Njemačkoj!!! Dovoljno!!! Da Palestinci imaju državu za koju se bore ne bi imali organizacije kao što je Hamas!!! Zaključak: Izrael je direktni krivac za postojanje Hamasa!!! I to nije antisemitizam, to je borba za svoja prava!!!!
Procito sam sami pocetak do dijela kad kaze da je od Hamasa sve pocelo, tu sam stao, kontam jos jedna uvlakusa zapada. Hiš
Salman je obicni kreten luzer
Degenerik.