Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrala se djeca
Mali bio ljubomoran :). Ah, šta da se radi, negdje djeca i bebe ginu zbog obijesti, zlobe, nečijih interesa......, a negdje ovako. zbog nečije gluposti.
Toliko su ponosni na to pravo da mogu da kupuju pištolje skoro pa u prodavnici, a svaki dan se dešavaju masovna ubistva po školama i ovakvi "slučajni" incidenti. Da otac/majka uopšte nisu imali pištolj ne bi bilo ni ove tragedije.
Svima im oduzet oruzje po U.S. i podjelit po bosni da imamo za nedo bog. Previse mladih zivota odnesu ove nezgode s oruzjem
Sad ce ga optuzit za ubistvo iz nehata, neginu mu 20 god zatvora.