Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od raditi za Trampa koji je bas nako, za na ranu privit. Hajde ne ******
Znači dobra ne podnosi javašluk!
Slučajnost da kad je izabrana dolazi ovaj tekst. Znaci: čeličana lady, glasamo za Kemalu
ako u enciklopediji postoji nesto o narucenim clancima u opisu je ovaj narucen od narandzastog grmlina
Trump cuki podlplatio da tako laju
BRAVO
Ali je zato za razloku od nje Trump poznat kao covjek koji ima fantastican odnos prema podređenima. Poznat je po svom You're fired...
Trump 2024!
Daily Mail, je britanska verzija Informera... Malo ugladjeniji, ali ista g....
Daily Mail...
Ma ona je malo čvaknuta,ko i svi sadašnji demokrati Žalosno ali istinito.
Trump je za nju rekao. Ne mogu da zamislim da se takva slabašna osoba kao Kamala suoci sa Putinom. Sada odjednom grize ko babaroga. Trupovijada više ne zna gdje udara.
Sada zamisli biti toliki da ne kazem sta i vjerovati bilo sto od trumpa! De malo
E moja Ćemala
Englezi su procjenili da bi im Trump bio bolji (sama cinjenica da je anglosaksonac). Kamala im ne donosi ništa. I ove novine nisu baš... Tako da sve ovo uzmete sa rezervom.
Trump je Poljak
Nije svabo je
ODGOVOR HasibRazumni prije 11 minuta Samo 4 su ostala... VRLO RAZUMNO HASIBE hahaha Hvala na korekciji. Moja greska, nisam dobro procitao! Nazalost je obrnuto.