Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise je Vucic u Turskoj nego Dodik u Beogradu.
Turci vise postivaju Srbe, nego islamizirane Srbe, jer im ovi ne izlaze iz zadnjeg otvora. Isto tako Rusi vise postivaju Hrvate, nego Srbe, jer njima Srbi ne izlaze iz zadnjeg otvora. Rusija je medju prvim zemljama na svijetu priznala neovisnost Hrvatske.
Nije Vicicu Turske nego Turkiye
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve vi gluposti pišete. Vučić ugovara investicije sa Erdoganom dok Bakir ide da se slika sa Erdoganom dok Seka kao besno pile troši pare. Ovaj čovek bar nešto radi korisno, a vi lajete u prazno. To je znak vaše nemoći. Vreme je da se kao u vreme velikog državnika Ataturka i Karađorđevića obnovi, a sada ponovo formi "Srpsko-Turski kartel" koji se bavi globalnom trgovinom opijumom i heroinom. I sada to postoji samo ne zvanično na papiru.
Almedine Nermine Forto put pod noge pa u tursku od Bakira nema ništa ostario jedva do Dubrovnika dosegne a prevare ga sto posto
E moj Erdo jel ti imo ikakav pismen Bošnjak reći za tog snajperistu sve od njeg polazi bi mimo ostalh zemalja da Bosni majčici oduzme šume i polj zemljište da pripoji RS u da taj klipan pravi Buk Belu i ratni aeredrom da bombarduje Dubrovnik nabi to nogom u stražnjicu
Erdoan ispunjava obećanje dato aliji. Zavrsice sa nestankom Bosne a mali dio sa Sarajevom će biti europska palestina.
E moj turčine
Jao, jao sve sami politički analitičari...blago nama
Hahaha a povici ‘ubi Turčina’?
reciprocitet: Vučić s turcima, GrlićRadman s rusima...
Pa sigurno Zasto ne Turska je jedna od vecih svjetskih ekonomija u porastu, pametno od Vucica. Nekako mi se cini da nasi iz Bosne vazda idu tamo sa kompleksom inferiornosti , busines ustupi mjesti hediji.
TURSKA I SRBIJA NEMAJU PRAVO O BOSNI I HERCEGOVINI KENJATI! BOSNA JE U EVROPI NE U RUSJI KAMOLI U AZJI
pa kaže Vučić nedavno.dragi Bošnjaci.Srbija je vaša zemlja.budite ponosni .Šta je mislio tačno,ne znamo.
Sad ce njega amidza u masinu za mljevenje mesa!
Dva aparata za baketa i sebiju kumu
merhaba asker...
Erdoganu hitno poruciti da se nista ne sekira za nas - sami cemo se odbraniti, kao i do sada. Isto tako nek racuna da cemo ga mi braniti ako zatreba - kao sto su ga i branili nasi pretci.