Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocid gori od Srebrenice pred sramnim licem zapadne javnosti koja je rekla / NIKAD VISE / Tako bi pustili da i nas ponovo istrijebe kao insekte !
Ne znam zasto poredite za Srebrenicom i time umanjujete znacaj. Srebrenica nije nikoga napala...
stvarno od ovog @ey_boss nema bolesnijeg lika na portalu a klix ga uporno stiti i ne banuje ga iako mu se svaki komentar sastoji od uvreda, vrijeđanja, govora mrznje, islamofobije i sl
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
uvijek sam gledao na ovaj konflikt kao posljedicu politickih nesuglasica ali i interesa Jevrejskog naroda i to je to ali sada vidim da ustvari ovo prelazi sve vrste zla koje smo vidjeli do sada u istoriji covjecanstva ili je isto sa najgorim primjerima
Nisi vidio u Bosni? Nisi vidio intenzitet zla u Bosni i Hercegovini???
Vjeruj mi ima i gore, šta je sve chetnicima naumpadalo da rade po Bosni i nacisti bi im zavidili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto ih skrivati iza ternina cionisti'-nekrofili, mutanti, potmci žrtava Holokausta!
Da prevedem ETNIČKO čišćenje od strane zionista
Koje je to zlo da nedaju mira ni mrtvima...
Zapad i neke arapske zemlje su zlocincima sve dozvolili,sve što ljudski mozak ne može zamisliti.
Traže " tunele" ispod mezarja
ima li ista da Hamas ne koristi u Gazi, ovi kerovi sta god napadnu, opravdanje je.. "Hamas koristi"... ubijate djecu kreteni... vratice vam se kad-tad
Kontaju da je Hamas u grobljima..Nešto me ovo podsjeca na pocetak rata u Sarajevu ..Srpski vojnici su gadjali civile iz jevrejskog groblja....Groblje vam bilo u kuci !!!!!
Isti Srbi, nisu dali mira ni mrtvima. Gledao svojim očima kad su u Modriči bagerima otkopavali zemlju da bi došli do mezarja. Komšije nabacili zemlju da zatru trag ikakvog postojanja.
sta je logicno, da su hamaslije koristile groblja za svoje aktivnosti ili da izrael nema pametnijeg posla?
Danas na skijanje Bošnjo a koliko sutra ćeš u rov.
I ko je dao podršku, oružje i municiju - SAD i EU.
A oni su sve granice zla prelazili!
Ovi cionisti i mrtvih Palestinaca se boje. Proganjat će vas mrtve duše djece, žena, staraca. Nikad mira imati nećete.
Amin
Šta je tu čudno? Da bi nekome oduzeo zemlju, moraš ga ubiti, protjerati, oduzeti mu imovinu i sve što podsjeća da je tu živio srušiti. Ukratko, izbrisati mu svaki trag. To Izrael radi Palestini i Palestincima više od 70-et godina.
Cudno je to da tzv civlizirani svijet to zdusno podrzava u 21. vijeku !
Imamo mi takve. Evo ih žive i rade sa nama. Tapšu nas po ramenu svakodnevno.