Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Etničko čiščenje i genocid pred očima cijelog “civilizovanog” svijeta. Svijet je umro
Ne dovodeći u pitanje postojanje neke više sile, ali dobro ćemo se zla nagledati dok Njega sačekamo. Valja ostat mentalno dobar čovjek i ne biti zao na ovom vaktu.
Neviđeni poraz ove civilizacije. Da tako jedna fašistička država Izrael ubija tolike nevine civile. To ti pamet ne može da vjeruje. Zaista je planeta zemlja zglajzala. Ovi Jevreji sve gori i gori. Najgori narod u istoriji. TERORISTI pravi. Ali i ovom će doći kraj. TEŠKO LI SE ZULUMČARIMA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strašno je da je ovo uopće moguće. Kao Vukovar 18.11 bez ikakve dvojbe etničko čišćenje a možda i genocid.
Vukovar se je bar branio 3 mjeseca bio u okruzenju,ovi hamasovci posjekli glave i sad se skrivaju iza civila
Treba ovom zlotvoru hebat sve po spisku kad zakoraci na teren Bilinog Polja.
Genocid
Cuj ti mojih Bosnja koje ne mogu savladati Luksemburg koji ima stanovnika kao Sarajevo! Drage Bosnje, Izrael posjeduje preko 100 bojevih glava! Otprilike sa 10 bojevih glava Izrael moze izbrisati 2/3 turskog stanovnistva! 2 na Istanbul, po jedna na Ankaru, Izmir, Bursu, Adanu, Antaliju, Koniju, Kajseri i Gazijantep! Samo jedna bojeva na Antaliju je dovoljna da ekonomski unisti Tursku i njem turizam u narednih 200 godina! Da ne pricam o tome, da bi cunami SRAVNIO 50% grckih otoka.
Hamas je sve to trazio = sad gledajte!
Bosnjaci voli vas Franjo Tuđman sve vam je omogucio vise nego Alija
Mi smo ljudski izrod,bolje da nas Allah sve pobije nego sto moramo gledati ovo,a nemocni za pomoci,fuj gadi mi se sto i zivim medju ovakvom rasom,dabogda ih Allah kaznio pred ocima cijelog svijeta,sve do jednog cioniste !
FCK Izrael FCK USA
FCK Izrael FCK USA
e gledaj snimka, i oni kao fol ne znaju odakle im je hamas dosao upao i gdje je sad, ma daj
ZVANIČNO Amir Abdollahyan: “Hezbollah je danas ušao u rat s Izraelom”
UN ne postoji. Ko mi pomene ljudska prava, mogu ga poslati u tri lijepe.
Ovaj sukob je napravio presedan i legalizovao zločine poslje ovog ništa više nije isto. Ogolio je arape kao lažne muslimane, ogolio je UN kao bezpomoćnu organizaciju ogolio je Ameriku kao apsulutnog zločinca od Jevreja kao žrtava holokausta napravio zločince a ozbiljno uzdrmao Islamski svijet i ogolio da je prepun ateizma u najmanju ruku agnosticizma.
Ovo nije evakuacija ! Novinari pišite kako treba ! Ovo je egzodus, etnicko čišćenje i genocid !
Imam dovoljno godina da to znam. Vrijeme će se osvetiti, vrijeme se uvijek osveti. Mnoge koji su ovo već vidjeli vjerovatno strašno boli ali kao što rekoh - vrijeme je i tužitelj i sudija i dželat. Ne postoji strašniji osvetnik od vremena.
Ne baljezgaj, olos iz evrope je istrebio indijance poslje jos handrio 400 godina crnce kao robove pa eno ih iz zivi i zdravi trenutno najjaca zemlja na planeti Amerika, tako je handrila i Britanija i Turska i Kina i Francuska i Arabija i Japan itd itd.
Iskreno ja sam ponosan na BiH. Na većinu normalnog stanovništva iz razloga jer je uvijek na strani pravde ..iako nas to ispostavit će se košta