Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oštetili im mudo labudovo
I to lijevo
Joj kako pokušavaju uveličati napad, pa ovo Iran nije ni okrznulo taj jedan spremnik, a država su sa najviše rezervi plina, gasa i nafte kao i proizvodnjom. Bilo je određene štete ali PVO Irana (Bavar 373, S-300, Pantsir 1) uradili vrhunski posao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to je sjenka od bureta, ne pravite propagandu, iran uzvara uskoro jak udarac izraelu.
Hoce, i najavit ce tacno gdje ce ih udarit da mogu sklonit avione ko i prosli put.
Eh, sad
Laz 100% opravdavaju se kod svog naroda I ubjedjuju sami sebe da su sila
E velike stete
Hahahahaha
Amerika progurala svoj plin u Evropu a naivni evropljani nasjeli sad se ide da se i americka nafta bude jedina dostuona evropljanima iako je najskuplja
3 u 1
Ovaj rat nema veze sa resursima, to jedino neznaju osnovci,ponavljaci u pitanju je nesto mnooogo podlije
A to je?
Posto vidim da je urednik klixa strucnjak u analiziranju izraelskih napada, zamolio bih ga, kad sve analizira da to uradi i za neuspjesni napad ( o cemu takodje postoje sat snimci) na bazu Hazreti Amir jugozapadno od Teherana. Eto ako mozete barem to posto ocigledno o NEVATIM AIR BASE nesmijete ni rijeci napisati.
Brisu clanke cak na ovu temu cim im ne odgovaraju komentari
fotoshop
Pa ne ratuju za pasulj. Normalno sve je ovo zbog zaokruživanja kontrole nafte. Irak Libija pa i i gasovod i GAZ.
1 od 30 aha ok super
Oštećeno samo jedno bure.
Izrael ce uništiti Iran ako se ovi na Bliskom ne ujedine...nekada je i Irak bio jak kao Iran pa znamo kako je završilo.A da ne pričam ko sve stoji iza Izraela.
Nema izrael kapacitet da to uradi. Samo uz aktivno ucesce US to se moze desiti. Izrael sam ne moze puno.
Eto vam dolje Huta s njima se ganjajte Eno ljudi pokazali imaju podmornicu bez posade, Koji će tek sada dernek da bude na moru. Bolje pripazite na naftu koja vam dolazi morem...