Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je te je nisu ko Kashogija razgradili u kiselini.
Pa dobro, imati twitter nalog i forwardovati twittere tamo nekih disidenata nije baš za smrtne kazne. Tih 34 godine čumeza je dosta odmjerena kazna za to.
Nevjerovatno je šta ove Islamske zemlje uradiše sa pogledom svijeta na Islam kao religiju. Nekada kolijevka nauke, napretka, sada samo oronuli spomen na ta davna vremena i slavnu prošlost. Da nas dragi Allah dž.š sačuva i uputi na pravi put, jer ovo kuda sada idemo ne sluti na dobro!
Pokupovase Arapi sve sto se moze kupiti oko Fojnice,Breze,Visokog.. Ilidzu da ne spominjem i Blagaj...Dio vladajuce strukture im omogucio,jebat ce nas za sva vremena
pa znas da ce te ufatiti jer si to radila,znaci igras kontru i opet odes na odmor u Saudiju.
Samo 34 godine... svasta ...
Nije lako biti Saudijac, posebno ako si zena. Nevjerovatni licemjeri!
Dobila kaznu kao da je pobila pola Saudijske Arabije. Pretjerase ga skroz. Ovoliko u Europi ne dobiju ni serijske ubice.
manje ce Mladic i Karadzic odlezat
salman..oličenje terora i fašizma. kazna Allahova će biti strašna na ovom ili na onom svijetu.
to su te slobode za zene koje propagira "islam"
Nije trebala
To je ta zemlja uzor demokracije i tolerancije
Rovarila
Tata, kako to da muškarci u Saudijskoj Arabiji mogu imati 4 žene, a mi ovdje u Evropi samo jednu? Eee sine... nismo mi zaostali kao oni, nas štiti zakon!!!