Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divlji izopaceni, incestoidni, alkoholicari, kockari, kozojebci, kamilojebci, djecakojebci. Naravno ova cudovista nece amerikaci da poravnaju sa zemljom.
Pa vec je ravno tamo.
Ali salu na stranu, sto da ih ravnaju? Zbog jednog mrtvog novinara? To jeste zlocin, ne shvati me krivo, ali novinare likvidiraju sirom svijeta, maltene svaki dan. Ne ide se zbog toga u rat. I ne treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znaci 18 dana su LAGALI konstantno i bezobrazno, da bi sad na kraju priznali ono sto svi vec znamo. Jos ce sad njega optuzit da je on njih napao i da su se oni kao branili bice. Saudijska BANDA, kriminalaca i ubica nazvana "kraljevska" porodica.
Hoce li se Reis Ceric izvinuti za svoju izjavu u vezi ubistva i hoce li osuditi ubistvo? Bas me interesuje.
Zatrco se u cirkular. Hoce to tako po ambasadama.
američki spijun
Kasogi je usao, vredjao ih, tukao, a onda je posle izasao zapakovan u flase.
Svojevremeno je bio saradnik saudijske obavjestajne sluzbe (postoje, istina nepotvrdjeni navodi da je radio i sa americkim obavjestajnim sluzbama), duvao u istu tikvu sa saudijskim vlastodrscima ranije a poslije se okrenuo, barem perom, protiv istih. I otisao u dobrovoljni egzil...sta god ovo zasluzio nije. A nas ocekuje naftna kriza po svemu.
Frajer se trebao zeniti a ne razvoditi. Klix pravo informisan...
1) Ne znamo gdje je, napustio konzulat 2) Ipak nije napustio, napao nas sakama, pa smo ga morali izrezati. Koja smo mi jebena civilizacija. Pa Barbari su bili iskreniji od ovih govana i njihovih zapadnih satelita.
Tako je, postalo je praksa da se svuda u svijetu prvo pokuša sa lažima. Laganje zvaničnih institucija o bilo čemu trebalo bi da nosi ozbiljne posljedice.
Najvece izdajice svijeta saudijci, prodane duse jevrejske sram vas i stid bilo
E golemo Bogami
Zajebana ova turska sluzba. Ja nisam vjerovao da prislukuju ambasade i da imaju videi i audio dokaze.
Do smrti doslo nakon sto se sukobio sa ljudima u Ambasadi ?? Odakle kasapin-patolog bas tu da se zadesi ? Namjenski su poslali tim da ga ubiju. Pa kako ga isjekose na komade za par minuta ako prethodno nisu pripremili sve. Najlon, testeru i sta li vec kako su ga isjekli..
Da se razumijemo ovaj „novinar“ je bio agent CIA 100% tako da je vjerovatno bio i spijun jeli stvarno mislite da bi Amerika digla ovoliku prasinu znog jednog novinara.A da su ga hinjski ubili to jesu i stoka su.
@evian1 Kiju prasinu?? Pa amerika najvise pokusava da opravda saudijce I da spusti prasinu.
Zamjenik sekretara dobio otkaz. Savjetnik ministra u BPK ima visi polozaj