Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni ce opkoliti vase gradove i po receptu karadzica nastaviti. do vas je..imate oruzje mi ga nismo imali
Na kakvim si ti lazima zadojen
Rekli Kinezi da ce pomoci Rusima, tako da ova teorija ne pije vode.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Рат ће се завршити када то Америци буде одговарало! Они су вас савјетовали да увучете Русе у рат обећавајући помоћ, сад савјетују да се ништа не договарате да би они могли да продају своје оружје у Њемачку. Када вас буду савјетовали са потпишете мир тада ће и рат стати...
Kina će liferovati kao i avionske djelove...ahahaha... Rusi morali pitati NATO zemlju Tursku i indiju da oni nemaju šta za poslati jer im je Kina dala crveno. SAD prijete sankcijama i onima koji krše sankcije.
Želio bi njegov potimizam, da se dobro naspavam.
Joj jos i znate kad ce zavrsit svaka cast
Sve coek zna
Nadam se da će uskoro javiti i da je fashista i agresor Ramzan Kadirov likvidiran!
Znači može janje za prvi maj
Vijest da je zrakoplov kompanije Air Serbia na letu za Moskvu prizemljen prošlog petka zbog, kako se ispostavilo, lažne dojave da je u letjelici postavljena bomba, potaknula je Ukrajinu da Srbiju optuži za profiterstvo zbog povećanog broja letova za Rusiju u vrijeme sankcija Zapada toj zemlji.
Samo im hebite mhajku agresorsku! Zna li se šta koliko je hiljada ruskih fashista sprženo do danas!?
Nema šta, evo gorivo pri kraju. Pa JNA je imala resursa da ratuje 15 godina svaki dan. Bolje ćuti i gledaj šta ćete vi za resurse logistika vam je sasječena. Razumijem da Ameri guraju vas i citavu Evropu u rat al se malo odvadi
Rusi ce ostat u Ukrajini, nece imat cime da se vrate
Kakve sve gluposti necu procitati majko moja mila pa ko je osjetio rat njemu je dan ko mjesec ovaj savjetnik nikad nije bio gladan vidim ja .
Ako je Srbija imala Resursa za 5 Godina Rata onda Rusija ima i za 50.
S’ tim što Srbija ima oko 5 miliona stanovnika, a Rusiji valja nahraniti 140 miliona - inače gladna usta oči nemaju.
Rusija je okruzila sve vece gradove na jugu Ukraine, unistava sve vojne ciljeve u unutrasnjosti Ukraine, logistika Ukraine ne moze da radi. Dovukli su ogromnu vojsku pred Kiev i tu informaciju ima Ukraina sve ca ciljem da se potpise morovni sporazum. Ali Amerikanvi su naredili da nema potpisivanja.
taj savjetnik bi trebao da zna koliko su rusi inađije i uporni...
Cuj, strasnoj sili Rusiji ce nestati resursa? Ahahaha ... Zemlji u koju se kunu nasi susEdi, da je nepregledna i prebogata svim i svacim... Kad ono Rusija obicna benzinska pumpa koja osim goriva ima i nesto sirovina u ćošku pumpe, slicno kao na Hifi 😂