Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj cijeli rat se i vrti samo oko Krima. Ko bude kontroliso u podpunosti Krim kontrolisace i Crno more. Sve ostalo je uzputno i zavrsava se na Krimu. Kada posljednji naoruzani Rus predje Krimski most iz pravca zapada prema istoku, rat ce biti zavrsen.
Stvarno Ukrajinci sve odradise mozgom. OK, s druge strane su Rusi, pa i nije neka magija. Prvo iskoriste antitenkovsko oruzje i lagano uniste kolonu 40km dugu pijanih polumajmuna. Onda dobise Bayraktare, pa udri po Orkama mjesec dva. Kad su otupili barbarsku ostricu, pocela artiljerija udarati po gnojivu za beskrajna ukrajinska polja.
Eh, dodje onda Djed Himars pred Novu Godinu paketice da spremi onima koji su bili dobri i cijele godine slusali cikicu Botoxa. Patriot vec na putu, dok protuzracna, dopremljena iz svih dijelova civilizacije, cuva nebo plavo. E sad je i to isfurano, dosta defanzive, stigla pjesadijska bojna vozila i polako se pise naruzdba za tenkice, ali prave, ne ko ove ruske igracke sto su imali ili oteli od Putinove horde. Korak po korak, Kamcatka!
Tako su savjetovali i Putina da ce osvojit Ukrainu za 3 dana. Za krim Rusi se nece ni secunde razmisljat dali da sprze ukrainu to bi definitivno znacio kraj Ukraine i pocetak nukkearnog rata.
Слава Україні!
Istorija se mijenja,Ukrajinci dobro tore zemlju ruskom pašćadi,rodit će žito i pšenica za Afriku
yaaawwwnnn....
Drugacije necete imati mira dok ne ocistite svoju teritoriju od rusa i rusofika kojima je rusija isprala mozak. Samo do granice i onda zid doci. Oni nikad nece pameti doci kao ni ovi nasi srbi.
Hoce, evo ih vec bjeze. Pobjeci cete vi iz Bahmuta, Soledara a i Harkova uskoro, a za dalje cemo vidjeti
baci bombu, goni bandu preko Tamana