Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvinjavam se Ruskom narodu jer očito da je ovo djelo monstruma iz Kremlja. Predsjedniku Federacije Rusije želim sve najgore, njemu i sedam koljena iza njega! Proklet bio! Stići će te kad tad.. A za prijetnje Bosni i Hercegovini te bejem lično i personalnu u gubicu, pseto! (Predsjednika)
Botox patuljak! Kompleksas!
Slava Ukraini!!!!!
Podrška Ukrajinskom narodu radi agresije Hitlera 21 vjeka, Slava Ukrajini dole Rusi i njihovi sateliti
Sjetimo se kad su ova ruska go*na stavili veto na rezoluciju o Srebrenici. Sve se vraća, dragi moji, danas je čitav svijet protiv vas. Gnjide ljudske.
Nas iskustva iiz BIH su da..... Neprijatelj ni danas ne postiva sporazume....
Bilo bi dobro da zapocnete pregovore. Nema toga na ovom svijetu sta se ne moze rijesiti kompromisom. Sve samo da se rat zaustavi.