Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SCHMIDT NAJVEĆI AMBASADOR HRVATSKE KOJI JE KROČIO U BIH !!!!!!!!
30 godina sve u bošnjačku korist išlo. Najviše ste strance pozivali. Čovjek je ispravno nastupio i dobio podršku demokratski zemalja. Većina Naroda i nezna tačno šta je nametnuo
Čiji ambasadori su bili pady, Petrić i Inzko?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta ćeš Šmite ako te Željka ne prizna?
Mister Pegida ne smije odjednom bošnjake napraviti kurdima, ide korak po korak ili Step By Step... Kako ga je samo pročitao Avdo Avdić za razliku od onog konja Hadžifejzovića. Svaka čast Avdaga, najinteligentniji si bošnjak... Ti za razliku ovih koji retardiranih Vatafaka hajvana koji biraju Bošku Čavar i Vojina Mijatovića vidiš šta dušmani rade..
Ma neka dere bošnju nek mu se iz graDŽanskih Vatafaka ušiju puši. Bira dezertere, lopove, Boške Čavar , Vojine Mijatovića da ih prcaju do iznemoglosti ...Nabijem vas na onu stvar retardirane. Sad će opet doći Aca da brekećete ko pravi šumadinci..
Jel ima još većih budala,ili mi se priviđa
Bježi ba hdz potrčko
Odtaćeš velika stamota....ne zbog samog zakona, nego sto si ga donio hinjski u izbornoj noći. ....druga bi se pjesma pjevala da je donesen prije izbora.... Sam zakon nije ni za Juznoafričke Republike
Zašto nisi poništio pokradene izbore Her Schmidt???
Shmite zbog tebe sto si UZP_u dao sva prava a znas dobro da ima dobri hrvata osim UZP koji vole ovu domovinu BOSNU koji navijaju kad nasa reprezentacija igra kiji ne slusaju onog kenjca thompsona koji ne ruse partizanske spomenike koji ne postavljaju na kuce usttaske zastave. Zbog toga si poslao poruku bosnjacima dobrim hrvatima srbima da se okrenu isticnom bloku i da viss nemamo sta traziti u EU. Izvoli smite sad postuj vllahe sa karpata koji su dosli u ovu zemlju.
Nas svijet bjezi u Njemacku trazec’ posla i za boljim zivotom a Šmidt zivi u Bosni. Kad je njemu, jednom svjetskom gospodinu, dobra Bosna, onda moze bit dobra i prosjecnom Bosancerosu.
Visoki predstavnik FBiH...
kurton obicni viri mu clanska hdz-a iz depa....mrs
Mrs mamu ti y.bem pa ko je blokirao obezbjeđivanje sredstava za izbore??? To je samo jedan od primjera!!! Smite napusi se kite!!!!
I Fikret da se makne iz kuhinje…..
Ajde bošva ne rise.
Dovoljno smo culi i vidjeli djela ovog. Licno, ne zarezujem ga vise niti smatram ozbiljnim covjekom, politicarem, predstavnikom, visokim ili niskim...meni on nista ne znaci. Sutra moze rat da objavi ne bi me iznenadio. Igre su igre i mi, sitna buranija tu nista ne mozemo.
A zašto nisi bio na uguraciji a vamo palamudiš, stari hdzeovac sa rodjakom sto je nastradao u hvou
Visoki predstavnik Federacije BiH što ne priznaš macho.
Sve demokratske države su podržale Schmidta i to pokazuje da je korektno postupio. Apartheid je smiješno, pa u Njemačkoj imaš Grad-Države, Berlin, Bremen i Hamburg i sve je Demokratski. Ako Bošnjacima ne odgovara, daj da se podijelimo? Zašto niste htjeli Jugoslaviju? Shvatite da Bosna nije samo vaša, nego isto koliko je i Hrvata i Srba. Vi nemate svoje države