Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna usta Dejtona hebo vas Dejton, pucaju na ljude majmune
Ljudi ne budite ovce. U kući niko ne živi niti su našli bar do sada čauru. Ko zna šta je bilo
Samo sabur ...doci ce sve na svoje...uz vas smo ,,povratnici,,...
Dokle vise sa tim napadima na povratnike za koje niko ne odgovara… ona djevojka iz Vlasenice je tako ubijena i nikad ni traga ubicama…svaki pravoslavni praznik povratnici strepe usljed orgijanja pijanih i nepijanih
Gospodine Schmidt sklonite i Dodika kao što ste Bakira i SDA vratite SDS pa da nastavimo graditi državu i povjerenje.
Deri Šmite naši političari bi za malo vlasti oca svog uzjahali I mater zabatačili
Dodik huska narod svojom pričom!!!? zar ne vidite??
Pa riješi to, kazni separatističke političare koji prijete unutrašnjim sukobima nakon usvajanja Rezolucije? Inače jedva čekam dan poslije usvajanja da vidimo da li će pravoslavci izazvati sukobe ili su samo jaki na riječima?
Ma ide zezolucaija, a posluje nje Šmite možeš šta hoćeš. Ukidaj, smjenjuj, nameći. Bagra jefino razumije zakon sile. Nato pozovi u sva povratnika naselja.
Ja, i???? Šta ćemo nakon hiljadite konstatacije???
Nista braco Bosnjaci nemamo od nekkavih poziva, jedino rjesenje je da se vrati lisabonski plan koji je radjen na osnovu popisa 1991 i sve opstine podrinja koje su bile bosnjacke opstine pripadaju Bosnjackim opstinama i onda nemoze biti ovakvih situacija vise. Zapad je zlo prema bosnjacima jer su predali sve to opstine koje su bile bosnjacke RS u Dejtonu.
opstina Prijedor, pola Kotor varosi, gradski centar Bijeljina, Doboj, opstina zvornik, bratunac,Srebrenica,Vlasenica,rogatica,Visegrad,Foca,pola Gacko, Trnovo, osmaci, pola milica, novo gorazde itd... ako neko smatra da je dejton bio bolji od od tog sporazuma pozivam ga da otvorti mapu i da pogleda gdje su sve bosnjacke opstine na osnovu popisa 1991, vidjece da je to sve ovo sto je priznato dejtonom plus 15 opstina koje su date RS i jedna je data Hrvatima to je Stolac
Ukini opštinu Gacko