Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji cirkus! Šolc se nekome mora pravdati za izvoz oružja nekome ko je član istog saveza kao i Njemačka radi stavova te zemlje o Izraelu, koji nije dio tog saveza?!?!? Ludilo!
Jbg, ne može se samo donirati. Mora se nekom i prodati i šta zaraditi.
Velika prednost će biti kad Turska pristupi BRICS -u Jačati istok kad u savezu budu Kina Rusija Turska i Iran zapad može položiti oružje i uzeti bijele zastave.
Srb onj a detected
Jucer tata bajden bio u Berlinu sa Scholzon, danss u Istanbulu definisani dalji koraci saradnje sa Turskom, koja je itekako dobra s Rusijom i Iranom. Svi igraju duplu igru i svi gledaju samo svoju korist. Zauzvrat ce Turci zaustaviti priliv migranata na ovaj ili onaj nacin. Albanci pokusni kunici za smestaj migranata u evropski Guantanamo.
Kad god su turci petljali sa svabama to nije dobro zavrsilo ni za jedne ni za druge.
Vrijeme u kojem svako sjedi na dvoje stolice.