Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka prednjači u licemjerstvu
I po radnim mjestima industriji vrednoti rada socijale i plata licemjeri,a mase im hrle u zagrljaj!
Skoro pa da nema Swabe koji ne navija da Rusija porazi Ukrajinu sto prije tako da ne bude ugrozena njemacka ekonomija sa ovim ratom. Inace Swabu samo zanima njegova ekonomija i sistem.
Treba li bi Ukraini napraviti polarnu zimu Švabama. Minirati plinovode pa kad je bal nek je maskembal
Ruski poltroni
DAJTE JOŠ MALO MU SE UVLAČITE U D..PE. J.BO VAS ON.
Odes u drugu drzavi napravis agresiju ratne zlocine zarobis vojnike i dobijes pohvalu za dobro ponasanje prema zarobljenicima od ova dva tokmaka!Dabogda vam doso u vase drzave i tako vam bilo!!
Hahaha,koja sprdacina je ova tkz.eu,i nas guraju tamo,ne hvala.
Meni se ovo čini kao Šah Mat
Nije istina! Pokazani tajni snimci muscenja na francuskoj televiziji France Info! Samo mali Manu/skaracenica od Emmanuel/, hoce nastaviti prodaju sampanjca i modela francuskih kreatora u Rusiji.Olaf/ime i jednog cuke sto laje citavu noc ako ima mjesecine/, hoce rusku naftu!
Rusija je ozbiljna zemlja ne izivljva se ona na zaroblejnicima kao nacisti!
A ko drugi nego franc i shvabo
Daa daa kako da ne
Oni memaju šta da hvale. Prošlo je uzvisivanje Putina u medijima. Samo sankcije bey kraja dok se ne izvinu i povuku iz Ukrajine i počnu plaćati napravljenu štetu, bar materijalnu. Jer ubijene nevine ljude u Ukrajini se ne može zamijeniti sa bilo čime. Putin taktički napada civilne objekte, a ovi ga kao hvale.
Ti veruješ u ovo sto pričaš? Haha Pa vidiš kako se odvija situacija da će pred zimu Putin dobiti nobelova nagradu za mir, nemoguće je izolirati Rusiju oni će svoje ciljeve ostvariti
Ah ta licemjerna EU , okusili smo to na svojoj kozi i jos uvijek osjecamo ...
Zašto podnaslov licemjeran pristup? Kad nekoga, kome si uveo sankcije, moraš moliti za hranu i energente, podviješ rep i promjeniš taktiku, i to ti je to. Slijedi povlačenje sankcija, ukidanje raznih zabrana rusiji, hvalospjevi.... Sve košta.
Ne znam ko više od njih baca dimne bombe, rus, francuz ili švabo? Pa jeli rat ili nije, hvale jedan drugoga, a nevini ljudi umiru svake sekunde. Ukraina dobiva pomoć, tek tako da se ima sa čim popucati sa rujama, a vamo rusi naplaćuju redovno od evropljana plin i naftu. Ne možeš madjare da nagovoriš da se uvede šesti paket sankcija, a ukrainci umiru. Licemjerje evrope, koja neće iz solidarnosti da se smrzne jednu zimu i pomogne Ukraini.
Koja neće da se smrtne jednu zimu kosmos i ljudska glupost nemaju granicu.