Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin najeci drzavnik danasnjice i nada u bolju buducnost.
Sabrao sam preglede sa svih mreža - 1.450.000 pregleda. Ja ne znam da je neko od političara pregledan milijardu puta.
*1.450.000.000
platforma x + youtube + ostali
Sto posto upravu. Potreban je pravedniji svjetski poredak! Hvala svima koji se za to zalazu.
Putin je dobrica u poredjenju sa Satanyahuom. Free Palestine! 🍉
Kako Putin baca kost među EU.Ukrajina umjetna država koja je uzela dio Mađarske i Rumunije?? Sad ovi putinovci iz tih zemalja zinuli kao PEŠ na komadanje Ukrajine!!! Uzmite Rublju i nabijte je u ZICAGU DUPELISCI PUTINOVI!!! Kako brzo zaboravljaju LJEPOTU RUSKE ČIZME OVI U BUDIMPEŠTI I BUKUREŠTU!!!!
Nit valja Putin, nit Biden ,nit Trump a bogami ni Carson.
Stakor od drzavnika.Solc
Sledeći gaf je bio kad je pričao o smjeni Janukoviča i rekao - ko bi dozvolio da se izvede državni udar ukoliko je predsjednik izabran voljom građana na izborima.Taj isti Taker Karlson je podržavao pokušaj državnog udara u SAD.Kada te sa FOX-a (tv kuća gdje se takmiče u lažima) otpuste jer si slagao onda si stvarno debil.FOX je pristao zbog laži Karlsona da plati 787.5 miliona dolara kaznu.
Hajde sto reče Poljska kriva pa je Njemačka napala alu kad reče (Putin) - Rekao sam Zelenskom šta će ti nacisti u Ukrajini, tvoj sr otac borio protiv fašista. Otac Zelenskog je rođen 1947.Kako se mogao boriti protiv fašista? Na par mjesta je baš gafove napravio.
Putko je toliko veliki debil da nije ni pročitao nešto iz istorije.. Počev od toga da je molotov sa ribentropom potpisao tajni sporazum o nenapadanju i podjeli poljske i samim tim zapadne Ukrajine. Ako može da tlači tatare (inače Krim je njihov, ne ruski ako ćemo po pravdi Boga), dagestance, ujdure, eskime, baškire, burjatince, pa i čečene
Gledao sam intervju.Dugo traje .Cijeli intervju se može sažeti u jednoj Putinovoj rečenici : " Najveća strateška greška SAD je korištenje US dolara kao oružja".Time je sve rečeno.