Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Mogu rusi osvojiti grad Kijev, ali nikada neće osvojiti srce i dušu iranskog naroda', to reče sinoć Biden, eto koliko ga boli.
Nije to rekao uopste, provjeri prvo nego sto napises klocu
Rekao je:"Putin moze okruziti Kijev,ali nikada ne moze osvojiti srca i duse Iranaca".Ali vidim uveliko da se na netu Iranci slazu sa ovom izjavom.
Budi iskren do kraja, nije da ne planirate, već ne smijete.
pa ja prvo je NATO zakuho pa se sad izmako jbm mu familiju
Kao sto treba izbjeci siri I veci sukob, treba izbjeci I onaj manji, lokalizirani. Za Ukrajinu je ovo vec najveci I najprosireniji sukob jer oni stradaju a sreca pa Rusi ne vode totalni rat Ukrajina treba sama pregovarati I odlucivati.
Ali nije bila greska obecanjima gurnuti Ukrajinu u rat. Sve bilo isplanirano davno da bi se Rusija bacila na koljena uz zrtvovanje Ukrajine.
Jeste li pomenuli bombardovanje Palestine?
Pa to je i fazon,nema potrebe da NATO interveniše jer Ukrajina će se odbraniti a mnogi su podcijenili Ukrajince.
Afro azijske izbjeglice se čudom čude gdje su došli, sad bi nazad ali ne može.
Imal’ ovih naših tupana, da bar nesto urade povodom nadolazece secesije/rata u BiH… ili cemo opet u tenama ganjati agresore po brdima da im otmemo puške?!?
Sta god bi uradili ti neki "nasi", Bosnjaci bi postali ono zbog cega mrzimo Srbe iz 91.
Ne sikiraj se neces ih ganjati nista osim njihovog zivota... oruzja bruku imamo za njihovo i srbijansko zeljezo... neka zatvore nebo poruse mostove i oni su gotovi garantujem ti... bolje je pitanje ko bi ratovao za Sebiju i ridjobradog... ja za njega nikada
A što ne probate, nego gurate narod Ukraine u krvoproliće?
HAJ D0BRO! NEK IH SAMO ERDOGAN LUPA BAYRAKTARIMA NEMOJTE SE VI MJEŠAT! SAMO MRTAV PUTIN JE DOBAR PUTIN!
pa i pametno..jer ako nato intervise ko zna šta onaj luđak bi sledece pripremio za najveće prestonice svijeta... podržati da, ali ne treba se samo direktno miješati zbog budućnosti čitavog svijeta jer onaj je nepredvidljiv po svemu... pametni Nijemci
Naravno, time bi se srusio svjetski poredak i sve sankcije Rusiji bi bile uzalud. Treba ih ovako izgladniti a Ukrajini pomoci indirektno svim mogucim sredstvima
😂😂😂😂 stvarno ne odustajes sizi, svakakvih pukotina na klixu
Posalji ni podatke cim dobijes puki 😂😂
Dohakaće oni ruskom Vladolfu.