Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Madjarska ce prva izletiti iz EU, tako kazu Nadrealisti a nisu nikad pogrijesili
Mađarska bi odmah izašla dobrovoljno iz EU da je kojim slučajem "pala" Ukrajina. Tako bi se dobila kopnena veza Rusija-Ukrajina-Mađarska-Srbija.
Jarane pala je Ukrajina ali to oni još ne znaju!
Sigurno one odblokirane milijarde za Orbana nemaju ništa sa odlukom nego ovo slanje na kafu hahahha
Pokri ee usima Solc. .arapi te slali po burek...😂
Za nas ste isti i jedan i drugi.
Toliko o demokraciji unutar EU. Ili ćeš raditi sve što ti Njemačka (čitaj SAD) narede ili ima da te nema :D
Postoje druge demokratske opcije
Njemci su ubijali Židove, Židovi ubijaju Palestince. Koga li će jednog dana Palestinci počet ubijati? Sendek, šalji dalje.
Scholz je najnesposobniji političar EU Marioneta zapadnih vlada
Ma jебо recesiju u čitavoj Euro-zoni. Ovo je bitno, ha ja.
Olaf Scholz, porijeklom Jevrej, inače, a Mađarska, pa jel EU na papiru UNIJA RAVNOPRAVNIH ČLANICA ili pak ne? Koje licemjere.
On nije jevrej. Neriligijozan je
ukinite mu sve fondove
Tjeraj kepeca nije mu mjesto sa vama
Ti bi trebao preuzeti kormilo.SELJACICU u busnim carapama.
Orban nekad razumno prica, ali jbg sta je EU ako nema zajednicke stavove. Orban nece garant pare odbit a o ovim se stvarima moze natezat.
Zapad interesuje ovaj Zapadni dio Ukrajine od Dnjepra pa sve desno od obale ja mislim da kontaju da je granica neka prirodna u nekoj buducnosti izmedu zapadnog sfera interesa i istocnog tj Ruskog rijeka dnjepar gdje ce sve lijevo od obale dnjepar ukljucit i istocni kijev itd pripast rusima ali rusi juce kazu da zele i dio na desnoj obali tj odessa i nikoalev
Znas li sa kojima drzavama granici Rusija? Ne znas,pa evo da znas:SA KOJIMA HOCE!!!
Pustliste ga da opstruiše i sada sve dolazi na naplatu.