Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je šefe, najljepši ste, najzgodniji, najmlađi i najbrži i najpametniji...
Propao? Po čemu?
Gledaj ti ove njemačke pudlice, i ona bi da bude rotvajler.
Lik koji unistava Njemacku. Po nalogu Odabranih
Saucesnici u genocidu, ostace zabiljezeno.
Na slici su ljudi koji pozivaju na poštivanje Međunarodnog pravnog poretka, a odbijaju nadležnost Međunarodnog krivičnog suda UN i pozdravljaju barbarsko osvetničko ubistvo rahmetli Yahje Sinwara bez ikakvog sudskog procesa na kojem bi se dokazala krivica, gazeći time princip nevinosti na kojem se zasniva demokratija koju bi da zavode po Iranu i gazeeći time osnovno ljudsko pravo na pravično suđenje rahemtli Jahyi Sinwaru.
nek zahvali i na milion poginulih
OVi stvarno misle da su nesta uspjeli,pa do 2030 ako se nastavi ovaj tempo upast ce im Rusi sa teroristima iz arapskih zemalja u Njemacku...previse su oruzja slali za ubijanje i da se izvuces normalno iz svega