Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa dok Bake ne ode on maher za marifetluke - CV 30 godina prakse.
Opet vas većina misli da je Putin uzrok gladi. Pročitajte ponovo članak i pokažite mi gdje piše da je Uglješa pitao išta vezanom za Ukrajinu. On hoće Ruske proizvode i da se Rusima ukinu sankcije. Ali neeee, vi ste svi u "Slava Ukrajini" modu...
Za oni koji ne znaju ovo je cisto pro forme radi. Wagner grupa vrsi torturu u većini Africkih zemalja i drzi sve konce skupa sa vladama tih drzava i eksploatira dobra poput srebra,zlata,dijamanata itd
Bog se nikad nebih igrao s Rusima i on zna,da bi bio gubitnik jedino oni koji neznaju nista o ruakoj povijesti drugacije misle
daj braci nigerima,ovim bijelim europskim fasistima spremi olova teskog u zrnu
Ovo je sad trenutno stanje, rusija ostaje izolovana a svijet ce se rekonstruisati, šansa za evropske poljoprivredinke
Truhli cionisticki zapad nece izdrzati ovo poniženje- djavo ce ih natrjerati da isproviciraju Rusiju pa da pocne nuklearni rat.
Afriku voli cili Split
Robna razmjena , banana za zito .Koja nepismena sirotinja Africke drzave su mogle prehraniti citav svjet da ih nisu kolonizirali iz Evrope i nisu im dozvoljavali da se razvijaju u znanju i tehnologiji.
Ispast će na kraju priče humanitarac. :D A onda će se pogureni Dodik slavodobitno slikati pored njega. :D
znači, imalo mi šenice ? znali se šta ili čemo saznati kad gujica ogladni. To je tzv kereća ekonomija, brinu se samo kad ogladne.
prodaju ukrainsku psenicu
III u analitiku OSA-e čovjek sve pogodio prije 5 godina .
Agresija je izvršena zbog teritorije i hrane. Bajke o denacifikaciji zločestih Ukra koji su htjeli napasti Rusiju ostavljamo Srbaljima da u njih vjeruju.
Asim mu sredio !