Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi mediji drugacije zaradjivali nego fejk i hajp vijestima... koliko se samo ovaj rat izmjenio kroz medije, te Ukrajina baca na koljena Ruske vojnike, te Rusiji nestalo municije, goriva, masinerija stala, pa onda Rusija osvojila te i te gradove, pa Rusija ubila toliko, poginulo toliko, Ukrajina u problemu, fali joj sredstava, oruzja, pa opet Ukrajina razbija Rusiju, i sve tako u krug... lazi i obmane sire narodne mase od strane medija, nista novo.
Nova vrsta rata, psiho rat, psiho teror.
@japanska Isto kao korona kad je bila a jos je tu sto god na klixu napisu moras vjerovat
I šta sad ? Uvjek čekate da neko umre ili ga likvidirate da bi vi ispunili vaše ciljeve ?
Ma putin je mrtav, ovaj sada je njegov dvojnik a ukrajinci su blizu Moskve koja pada uskoro, ključne su dvije naredne sedmice!
Sad će botovi da zasvjetlucaju…
Pa sta je sad??Prije mjesec je imao karcinom,prije dva parkinsonovu bolest...danas nine ni prehladjen???
Zdraviji je Putin od svih vas.
Zar nemaju Rusi onaj kubanski lijek za rak?
...nakon što "je" SAD "najavio". To je taj novinarski pravopis.
Krepat će nakaza najkasnije do lduće godine. I sad je već polumrtav
Treba UBITI smrdljivu pataljustu nakazu Putlera
da li cia ima pidatke ko je od BiH obavjestajaca pokupovao diplome i odaje povjerljive informacije ruskoj obavjestajnoj...a glume da su na strani amerike...
Joj liku al tebe kompleksi deru s tim diplomama. Svaki yebeni dan o kupovini diplome. Daj mi adresu i ime da i ja tebi kupim jednu, doce ti postom. Pa da zavrsimo s tim vec jednom.
Zdrav je k o i moja rahmetli nama mjesec dana pred smrt.