Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je prica za javnost Izraela. Niti mogu, niti planiraju uništiti Hezbolah. To je asimetričan rat uvijek bio. Granica Libana je otvorena sa Sirijom Irakom i Iranom. dakle 100 miliona sija boraca se ne može uništiti. Da li mogu zauzeti jug Libana pa napraviti tampon zonu. Mogu, ali bi konstantno trpjeli gubitke.
Uzmu, pa Zidine kao oko gaze..pokazalo se vrlo efektivno!
Pa druže Hezbollah je i nastao kao odgovor na izraelsko okupiranje juga Libana. Hezbollah ih je bukvalno izbacio sa juga. Do tada su stalno bombardovali cijeli Liban.
Klix rezimski mediji u sluzbi Karibija
Kmeeeee
Štokholmski sindrom
fanatici
Fupak supljira
IDF zul. Lum mejkeri.
ionjare retotisti.
takoo je Bravo IDF, zavrsite posao tako da bude vecni mir na bliskom istoku
Đ u b r e c i o n i s.... koje je ubilo 20.000 djece priča o neselektivnom ubijanju izraelskih civila.
Ma pusti to sad. Bitno je stalni mir da se uvede. Nazalost mnogi gube zivote, a najvise sirotinja.
Sada vise nije samo Hamas nego i Hezbolah samo da bi se civili i drugi ubijali i protjerivali pod maskom sve je to Hezbolah.
Gradonacelnica Benjamina I sdp su odlučni da unište tekovine borbe Armije RBiH...
Živio Fikret Abdić Babo ! Živjela Narodna Odbrana ! Živjela APZB, Narod ćemo mi braniti dok nas Babo bismilom vodi ne mogu nas pobijediti !
Sve sam se nadao da ce islamski svijet stati u kraj izraelu, ali sad cini mi se da izrael treba da zavrsi tu pricu, na zalost, i da konacno prestanu stradanja neduznih. Islamske vodje su se pokazali nedostojnim svojih pozicija...
suniti su normalan islamski svijet, i zasto bi radi neke religije, radi boga kojem se mole a nisu ga vidjeli. Nemoram se ja slagati sa onim koji kao ima istu religiju kao ja. Plitko razmisljas
Imas ferman
Pa sav nirmalan svijet zeli ono sto je on zelio, pa hocete li se opametit.
Koliko ljudi u komentarima neće da vidi da izrael rastura sve oko sebe, volio bi bit tako sumanut pa da vidim neki preokret al ne vidim
U prijevodu, izrael ce da unisti libanon
R A T N I Z L O Č I N A C