Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ste to mogli dogovoriti prije ovog rata, imbecili i jedni i drugi..
Kako su mogli kad su Ameri i EU naložili ukrajinu lažnim idejama,zakuhali čorbu između njih i Rusije a nikad ih ne bi primili u EU i NATO i kad sd zapucalo pobjegli.
Možeš li se ti dogovoriti ako ti naoružan kriminalac od 130 kg upadne u kuču i traži da mu daš pare i ženu i da se ne buniš, hočeš se pokušati braniti ili češ pregovarati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Je li bacaju ukrajinci rusku nejač lavovima u ZOO vrtovima, je li sami sebe ubijaju, granatiraju jesu li sami sebe napali je li Rusijo!!
Cujte ovog supka Bulevara (gooUser1647428588) kako usporedjuje nas rat sa ovim ratom! Kako kaze Alija nasjeo, a vi se slucajno i iznenadano ukopali po planinama, uzeli svo oruzije od JNA i krvnicki napali na goloruk narod? Tako mislis a?
pa sto ih napadate onda mamu vam *ebem.
Nadati se da Zelenski nije veleizdajnik ko sto je to bio Alija Iz. i da se nece popisati po glavama Ukrainskih zrtava ko sto se Alija popiso po Bosnjackim zrtvama
Ruske teznje za morom su iste kao i teznje Milorada Dosika za suverenu i Europsku BiH.
Rusija je slomljena. Jos da su uzeli Ukrajinu gdje bi im bio kraj? Samo izbaciti okupatora iz države bez republika i Sao ,Mao krajina. Sto dalje od civilizacije
Znači Rusi prnuli u šišu hahahahaha
Koji su ovo pacenici, svaki ruski diplomata ima sliku Putina iznad glave...sta ti je totalitarizam.
Zato je Švedska cijelo vrijeme u strahu od ruskih prijetnja. Ne može se više biti neutralan
Putin je 10 puta gori od Hitlera. Treba ga ubiti prvom prilikom!!
I drugom prilikom
Ne vjerujte rusima nikad. To je neviđena pogan.
Imamo mi svoje "ruse" koji bi da otkidaju komad drzave. E takvi su htjeli i Ukrajini otkinuti komad. Ako bole rusiju sto nisu jednostavno odselili tamo
Ako podpišu da neče u Nato a ni u Eu bolje da se predaju i pobjegnu glavom bez obzira, inače ih čeka patnja i nikad napredka kao ni u Bih - samo tapkanje u mjestu i služit če kao tampon cona izmedju zapada i Rusije.
"Želimo da dođemo do mira što je prije moguće" reče predstavnik Rusije. Pa glupsonu prestanite bacati granate i uništavati sve što se uništiti može i eto ga, mir, sloboda svima...ili pak imate puno više gubitaka, kako ljudstva tako i vojne opreme od očekivanog, pa guza radi ?!
Putine pripremi pelene za Haag...Uputstvo za upotrebu ces dobiti od đenerala Sratka...haha
Putko kaže: njet!
Najjači su ovi što znaju šta je ko planirao,kako je trebao,šta može,šta ne može,de mante se ćorava posla ,gledaj od čega ćeš živjet