Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako treba cijeli svijet postupiti, priznati Palestinu i prekinuti sve veze sa Izraelom.
Ako Bog da, sljedeci odmor u Spaniji.Lijepa zemlja.
Bravo Espana !
🇧🇦🇪🇸🇮🇪🇳🇴🇵🇸❤️
znaju li Bosnje da Spanija nije priznala njima omiljeni Kosovo? pitam za prijatelja.. jer kao uvijek kad im netko odgovara onda ga uvelicavaju. Ja obozavam Spaniju nego bih htio malo objektivnosti a ne vjecni dupli standard.
Koji k mi imamo sa Kosovom? Kosovo je oteto srbima i to je cinjenica..
Dragi nasi Spanci. Ova cionisticka gamad bi sutra i vas proganjala americkim preciznim bombama od 980kg, i ne bi pravili razliku izmedju beba i vas odraslih. Sve vas bi nazivali teroristima, a bebe, djecom terorista i buducim teroristima. Njihova mrznja bi isla do te granice, da i vase bivse kolonije ne bi bile sigurne, jer se i u njima govori spanski jezik. Vrijeme je da se ujedini slobodni dio svijeta i da pronadje lijek protiv ludila zvanog cionizam.
Izrael se moze zaustaviti samo silom, jer ocito ignoriraju sve sudove, medjunarodne organizacije i medijske proteste iz cijelog svijeta. Pa ne moze biti "Izrael über Alles"!
Bravo...zmija se u glavu udara.
Izraelcima smeta postojanje Palestine jer ih previše posjeća na vraćanje teritorija okupiranih nakon 1967-e. Samo oštro sa okupatorima.
bas cudno izraelcani prave gore svari nego nacisti nad njima sto su cinili ,a onda se probudi Spanija i zeli napraviti red i mir u palestini a protjerala i jevreje i muslimane iz Andaluzije
Prokleti Arapi su uz Izrael,umjesto da prekinu sve odnose sa genocidašima.
bravo!
Vaauuuu..
Španija je pokorila cijelu Ameriku i da se boji pišljivog izraela, ma hajte molim vas
prekinuti sve veze sa Izraelom i zavrnuti naftu…pa ce im Gaza biti u Tel Avivu
Ništa se ne mijenja, historija se ponavlja. Sjećamo se španske inkvizicije. Pišemo i pamtimo.
Izrael = Amerika = Zlo.