Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opsjednutost Iranom velike zapadne države kojom upravlja mala bliskoistočna država.
Ovi Ameri se pretvorili u propagandu na nivou obavještajnih Službi komunističkih Zemalja!
et mi es aaaa deeeee smo cisti ha pa jaaaa
Hahahahahhahahahahahahaha ovi su pukli ko kokice
Koji lazovi i manipulatori
Ovo je vid retirike/laži koju kolonijalisti upraznjavaju kad naume neku od drzava da okupiraju... ali prvo moraju da je uniste oruzjem i pobiju joj zivlje, uniste ekonomiju... Kao da svijetu to vise nije jasno...
I onako je USA podjeljena, inflacija, ekonomska kriza, diskruminacija... I ti krivis Iran ???
Nema se sta Iran truditi da potkopa povjerenje u SAD, vi ste sami sebe potkopali vodeci ratove i odrzavajuci stanje konflitka. Ova situacija kod nas je vas proizvod, da neko moze toliko da radi protiv drzave, da je korumpiran i da ga vi drzite na vlasti, a nama pricate price kao i svima po svijetu.
Izmišljotina, sami se sebe boje pa de Iran okrivi, narod vidi ne treba niko ni koga nagovarat na nešto, to je prirodno da se reaguje na nepravdu i da vam ljudi prave proteste.
Ako Iran, zemlja koja je 45 godina pod sankcijama, zemlja koja se skoro pola vijeka bori da drži tehnološki i svaki drugi korak sa svijetom baš zbog tih sankcija ima snage da vama organizuje neki belaj na drugoj strani svijeta onda je vama vrijeme da pakujete kofere sa svjetske scene.
Hhaahahaha
- Richard Holbrook "bio sam pod instrukcjiom da zrtvujem Srebrenicu" https://www.youtube.com/watch?v=G-GGOv87nhE ne samo da su iza Genocida u Srebrenici, vec i ISIS Terorista, Alkaide, Korone, unistavanje LIbije, Iraka pravljenje gradjanski ratova u MUslimanskim zemaljama samo onaj ko je ZLO podrzavao ZLO
Jevrejka.
Bombardier Challenger 650 po svoo usataeno shemi, poleteo e iz 71. vazdukhoplovne baze Miakhil Kogalicheanu u Rumunii, ushao u vazdushni prostor Bosne i KHertsegovine i obavio nekoliko kruzhnikh letova na pravtsu Tuzla-Saraevo-Meugore
Bombardier Challenger 650 po svojoj usataljenoj šemi, poleteo je iz 71. vazduhoplovne baze Miahil Kogaličeanu u Rumuniji, usmerio prema mađarskom vazdušnom prostoru i let nastavio uz granicu Mađarske i Srbije, a onda na tromeđi Mađarske, Srbije i Hrvatske ušao u vazdušni prostor Hrvatske leteo uz granicu sa Srbijom, ušao u vazdušni prostor Bosne i Hercegovine i obavio nekoliko kružnih letova na pravcu Tuzla-Sarajevo-Međugorje osmatrajući Srbiju.