Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova ubleha gdje god ode napravi neprijatelja.
Vrijeme je da se ovaj svijet podijeli napola i ogradi bodljikavom zicom. Ko zeli se kinama, rusijama, korejama i eritrejama omoguciti mu da zivi svoj san. Razviti paralelne sisteme, dva UN-a, te sklopiti odrziv sporazum o nemijesanju i miru - neka se svako razvija u svome. Ovako, uzimas od Zapada, a pljujes ga i potkopavas za racun nekih tirana i autokrata - ne ide
Niko je nije docekao na aerodromu
kina je postala sila jer sve kupuju iz kine, citav svijet je finasira i sad se kao nesto cude..
kina je postala sila jer sve kupuju iz kine, citav svijet je finasira i sad se kao nesto cude..
Je li tražila od Kine zaokret od 360 stepeni?
neka ostave svakog da živi u svojim granicama.šta se imaju sastavljati,rastavljati.neka svako zase travu pase,kako kažu .stvoriti uredan zakon koji će održavati stabilizaciju i balans u zemlji .sa strogo kažnjivim korupcijom i kriminalom.
#samokazem ja Očito su i Putin i Xi kontrolisani iz istog centra moći, i oni pelcuju narod, šaraju nebo chemtrailsima, uvode digitalnu valutu, totalni video nadzor gradova ali ipak nisu retardirani kao ovi sa zapada koji uz sve nabrojano sistemski djeci nameću promjenu pola i aktivno to rade, sakate djecu! Zapad je predvidjen za masovnu depopulaciju i degradaciju!
Zato se vise u Njemackoj nista ne moze kupiti sto nije u Kini proizvedeno! Vjerujte mi na rijec!
Najgora ministrica, katastrofa za njemacku.
Ma ja cim ljudi nisu na vašoj talasnoj dužini i ne slažu se sa vama odmah je to problem i ne valja niko... I onda fol Kina režim ovo ono...
https://www.logicno.com/politika/americki-projektili-na-ruskoj-granici-opasno-neznanje-nove-njemacke-ministrice-vanjskih-poslova.html
Retardirana Analena, retardirana Ursula, poglupa Kitarovićka, Senilni Bajden, bolesno perverzni dajguz Makron...nastavi niz. Očito neko zapadne zemlje planski demontira!
Nasuprot njih humanisti, intelektualci i eruditi putler, xi, pi, zi koji ljude drze u logorima
Ipak kinezi imaju el. auto za 7500 Eura koje bi moglo srozat njemacku auto industriju
BYD…build your dreams 😁
Vakat je da se Kina prestane trenirati kao zemlja u razvoju sa svim beneficijama koje taj status nosi. Isto važi i za Afriku. Pa nek im Kinezi i Rusi davaju humanitarnu.
Novi Kineski i jos noviji Ruski zid podići. I morsku barijeru prema sjevernoj Africi. Pa nek se igraju diktatori kako hoće,. Moze se i Srbija ograditi ako joj taj ambijent paše. I sve migrante vratiti jer im je tamo bolje.
Hajde nek Kinezi daju u Afriku kad nece svom narodu. Nek daju ikome.
Kina jeste velesila ali uveliko zavisi od Amerike i Evrope pogitovo EU gdje izvoze vise od 50% svojih proizvoda.Oni su toga svjesni i koliko god izgledaju bahati znat ce oni nivelisati svoje odnose sa tim trzistima jer smanjen izvoz u ta posrucja nije bas lako nadoknaditi.
Kina ima unutrasnje trziste od 1,5 milijardi potrosaca, vise nego Amerika i Evropa zajedno
Amer neredio
"Dodala je da je Kina najveći njemački trgovinski partner, ali to ne znači da je Peking bio i najvažniji trgovinski partner Njemačke." Cita li ovo iko prije objavljivanja clanka?!
Najveci = najveca kolicina novca u trgovini. Najvazniji = onaj na kome ti zaradjujes, a ne gubis pare.