Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH5Regija Da bi Rusiija imala bolju politiku prema BiH, to bi značilo da treba okrenuti svoju politiku za 180stepeni. Oni se zalažu za torove i djeljenja a ne za multiklti državu i slobodu različitih mišljenja. Da bi mi bili uz Rusiju onda moramo prihvatiti politiku torova.
Lavrov ima facu kao da je iz Alan Forda
dOsLoVnO!!!
neko poklanja broševe a neko ikone. poklonu se ne gleda u zube
E hajd sad ti ovo stavi negdje da te narod vidi, poklon od okupacionih snaga, ko bi to nosio?
Dobro ih pregledajte, da nema kakva bubica.
Samo da malo promjene politiku prema BiH da malo više stoje iza države a manje iza GTRS-a imali bi 95% Bošnjaka na svojoj strani. Meni lično Putin i Erdogan dva najdraža vladara.
Mnogo bi mu znacilo da ga Bosnjaci vole.
Hemuly34 Naravno da bi značilo da ima jednu prijateljsku teritoriju u sred evrope.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pogledaj mu cehre, svega ti!
Diplomatija daj mi milijarde da prodam svoj narod ;) Klasika
dobra ova zaharova pravo,e cuj dao joj dva,ono evo ako izgubis neka ti se nadje,svaka cast na velikodusnosti