Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije američki ambasador juče prijetio "specijalnom vojnom operacijom" već ruski. Nisu Kazaci mi, da čute i trpe ponižavanje
Kazaci ne trebaju da pricaju kazaski nego ruski, i brate ti Kazaci su pravi nacisti- vole svoj jezik i svoju naciju a rusku ne. Stvarno ne razumijem ove sto su nekad bili u sssr , toliko su se trudili da sve poruse i rusifikuju a sad nezahvalni oce da budu svoji na svom .
Ruski propagandisti na ruskoj drzavnoj televiziji prijete Kazahstanu invazijom i onda im čudo što hoće da se udalje od rusije.
Niko neće sa Rusima hahaha. Samo ovi iz Šumske
Najbolje je da Kazahstan napadnete da pokažete Zapadu ljubav i zajedništvo Rusije i Kazahstana.
Blago tebi koje ti probleme imas
Rusije je El fatiha
Nema tu klinova to razdvajanje uzrokuje Ruski Svet. Pretenzije i to otvoreno govori licno Putin..
Rusija se sama rastavila od ostatka civilizacije, a uskoro će se rastaviti iznutra tako da se nikad više sastaviti neće.
Vidimo kako se tvoj ambasador ponaša u BiH!
Ostavit će vas Kazahstan bez Zapada
jel ono 1 naša marka 100 ruskih rublja
Sve vise volim Rusiju ima muslimana ima postovanja...
Zivjela Rusija i Cecenija