Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosječni Bošnjo je čudan primjerak - doživio genocid a negira drugi. Samo da braća Turci se ne naljute, oni što su ga 400 godina držali na uzici.
@Trump2020 Bošnjo je utuvio sebi u glavu da je doživio genocid
trump@ tvoj je problem što poistovjecujes sve normalne Bošnjake sa sda botovima koji lizu guzicu Turskoj. Mi, liberalni, demokratski i slobodni Bošnjaci koji svojom glavom mislimo, ne simpatisemo pretjerano Tursku, ali mislimo da su nam veći prijatelji od bilo kojeg prvog komšije. Generalno, ne mislim da Bošnjaci imaju problem da kazu da se i drugdje desio genocid, samo je pitanje koliko znaju o tome.
Sad ce Ckakir da ulozi protestnu notu US ambasadi , kako mogu da mu diraju jarana diktatora
@Nistanovo za vas su bili diktatori i Sadam i Gadafi i Titto.
Da hoće Brku shebat'...
Na dnevnom redu je 3 svjetski i depopulacija. Moguce i da se obistini prorocanstvo nadrealista, jer trenutno ptice pjeske hodaju, gas maske su u fazonu, radijacija pojacana, jos samo taj rat da prodje pa ce biti novo sjediste ujedinjenih nacija u obnovljenoj jugi, :))
Nakon obavljene sjetve potrebno je vrijeme da sjeme proklija, plodovi narastu i sazriju, a onda dolazi vrijeme zetve. Zetva jecma i psenice je otpocela ranije mada ima povremenih zastoja. Zetaoci mogu biti razni, obustavljati radove u polju, ali jednom kada zetva krene niko je nece i ne moze obustaviti. Agresijom na jednu Islamsku zemlju ce zapoceti 4ti turbulentni period i berba grozdja. Barem tako tvrdi Biblija (Ivan).
Tako to ide. Protiviš se njihovoj politici... Novi Hitler, podržavaš terorizam, genocid.... Razne kombinacije u paketu. Izgleda da je i Erdogan prešao liniju i nema mu nazad. Ovaj put ni Turskoj.
Da su Turci odustali od S-400 Senat nebi ni glasao o ovome. Dakle odluka politicke prirode koja nece popraviti odnose izmedju Armenije i Turske. Nema tu postovanja prema zrtvama, samo interesi.... tuga
Sad se čeka da Turci usvoje rezoluciju o genocidu na Indijancima.
dovoljan je jedan twittić trumpa da baci tursku ekonomiju na koljena.
Da vidimo sad ove azijske licemjere..
Sad ce turci reteoaktivno da su ameri nad indijancima, itd..
Podrska Armeniji od Bosne i Hercegovine, zemlje koja je na svojoj kozi na zalost osjetila sta su protjerivanja, masakr i genocid!
Kakav ba genocid. Gdje bi preci Bakirovih hababa napravili genocid. Ne bi mrava zgazili.
Trebalo im 100 god da se odluce, sada bas kada Turska kupuje rusko oruzje sto je trn u oku amerima
Narandžasti samo sa ćufutima dobar.
svi priznajte svoje genocide ako ništa bar ćete lakše spavati
Da... za vrijeme kolonijalizma, Englezi i Francuzi su stitili Osmanskog carstva protiv Rusije (primjere: Krimski rat od 1853-1856 godine i Rusko-turski rat od 1877-1878 godine). Rusija je mogla slomit Tursku i uzet Konstantinopolja i da ga onda vrati Grcima. Jedan dio od Armenca se spasio od Turaka u Kavkazu zbog Rusa. Ovi zadnjih 200 godina, od Napoleonska doba, sve ratove su bankarske ratove.