Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šatro kontra, on je NATO trbuhozborac i nije zborio dok se nisu razvile trupe i oprema. Anglosaksi upiru da Rusija upotrijebi taktičku i da to bude na slavenskoj zemlji.
Vrijeme je spustiti Rusima lopticu
iranske rakete svi obarate hoce te iran da uvucete u rat a rusi vam se nude pa sto ne probate
A kad su Jordan, Saudija i Emirati obarali rakete koje idu prema Izraelu onda je ok.
Biće belaja u evropi ja odo nazad u Bosnu.
Kontinent jest evropa ali mi Balkanci ne pripadamo tamo
Russija će Klixu uvesti Novu umjetnu inteligenciju. Cijela redakcija je na Ruskoj listi plaćenika.
Banuj ga)))))
Tema svih Tema i Trn u Oku Klixa I ostalih plaćenika je Russija))) Moje saučešće))))))))))))))))) Ne mogu ni svi saveznici svijeta pomoći.
@BRICSSSSS Još ti ne znaš šta je Amerika.Vrati se unazad nekoliko mjeseci kad se Dodik i njegovi alpinisti smijali američkim sankcijama a danas nešto cvrče.Tako isto I Rusija će isto završiti al treba malo više vremena.Take it easy.
Pa prijatelju jeli vidiš da godine prolaze a Rusija ništa ne može. Sve je izglednije da ništa ne može zato zapad sve vise forsira. Prije godinu dana se nebi niko usudio da pređe rusku granicu iz strah a sad kad zapad vidi da od te sline ruske vojske nema ništa samo još fale dalekometne rakete i da počnu gađati Moskvu iz Rusija. Da nema nuklearnog oružja to bi već bila realnost.