Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nečiji palestinski tata je stradao od iste ruke!
Klempo jest kriv za sve .
Baš članak za pozornost....a desetine hiljada samljevene djece je valjda onda reklama za hamburger....pa kako vas nije stid ovo izbacivati....ovo dođe kao da reklamirate Velju-Nevolju ili Sretka Kalinića....u stvari, Sretko je i imao neki kodeks....pa i Velja....nisu tamanili nedužne civile
Sve se moglo dijalogom riješiti poslje masakra u oktobru. Samo sa međusobnom uvažavanju i dijalogu i svakako ljubaznošću. Moramo objasniti Izraelcima kako da postupaju. Mi koji ne granicom sa Gazom znamo sigurno bolje.
Isto kažu desetine hiljada djece onih drugi.
Proglasiti ratnim zlocincem
Rat u palestini-izraelu je stoljecima. Iako se to lako moze protumaciti kao kriscanstvo protiv islama to nije to. Vrlo je jednostavno dokazati. Evo, da palestinci i jevreji imaju zadovoljavajucu vlast, kao svak normalan niko ne bih ratovao. Problem su napuhani psihopati, licemjeri, i sociopati koji kad preuzmu vlast na 'svojoj' strani zele da pokazu svoje 'duhovne' porsee(oruzije) kao najjace i najbrze tukuc onog drugog. Jevreji i muslimani su uvuceni u rat egoista i psihopata na vrhu.
Ocigledno ne poznajes historiju prostora. PRoblemi pocinju kolonizacijom od strane Nijemaca, Poljaka, Amerikanaca i sl. To sto nacelno imaju istu vjeru nema veze.
Poljak lider arapske drzave? Zar taj Izrael nije trebao biti formiran izmedu Berlina i Beca?
eto vam
F4$i$AM se ne isplati, polahko al sigurno do osvješćenja , svi se moramo suočiti sa tim zlom, humanizam je jedina solucija.
Yevreyi su ži vo ti nje
F4$i$AM je bolestt i bez budućnosti. Malo je ostalo anti F4$i$TA u svijetu ali oni su jedina budućnost i humanistička ideja u koju se isplati ulagati. F4$i$ TimA želim osvješćenje jer nemaju budućnost sa tom politikom
Prekipilo je izgleda i izraelcima
Katice heeeeevbali ti radari na autopitu sve na svijetu, ljudi ti se pucaju po gradu po cijele dane a vama samo na pameti kako udarit reket gradjanima