Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ćeš gledati i slušati Putina,Ukrajinu,Bosnu što si rahat bio,bio si
Halid Genjac je 30 godina neprimjeceno zivio u Domu naroda. Slučajno otkriven kad je greskom otiso u parlamentarnu menzu.
Isto bi mu bilo i da je 30 godina vraćao i otplačivao kredit za stan.. Mozda i gore....
e sto ce TV gledati nakon 30 godina, to ce mu promjeniti zivot. al nagore.
DAL JE ISTA KARO. JEL IMO NEKU KOZUILI CURKU
Sve što je propustio dobro mu je došlo. Džaba bi se nervirao
Pozdrav bratu iz Šumske! Republike Šumske. Dođi kod nas, sličan nam je standard i prosjek godina stanovnika!
ja kontam covjek zivio u divljini pa ga tek pronasli a on ustvari bio u satoru normalno radio i povremeno zaradjivao lovu. bezveze tekst. ovakvih je beskucnika milionima u svijetu
Malo konfuzna priča.. Još naslov i nadnaslov navode na pomisao da je u potpunosti živio van civilizacije
Sa 79 godina radi kao vozač, svaka čast Oh. Laku i sretnu starost ti želimo.
Razumijem te kralju u potpunosti. Najradije bi se negdje ispalio, po mogucnosti pored mora, da ima da se jede pije i da me niko ne dira. Da ne citam novine, bez interneta... Preporodio bi se!
ako sam dobro shvatio lik ima suprugu, kćerku i brata, no živi sam u improviziranom šatoru i svojoj porodici šalje od 500 do 600 dolara mjesečno koje zaradi prodavajući na pijaci povrće koje je sam uzgojio na parceli oko šatora. trenutno sada ne živi s porodicom već s nekim čovjekom a posao mu je da prevozi strane radnike s posla na posao premda 30 godina nikada nije sjeo za volan, a možda nije ni prije. :)
Kad su rusili selo nudili mu stan, nije htio da se namece bratu i zivi u dodijeljenom stanu sa njim, a sada zivi sa strancem u jednosobnom stanu? Ma ovo neka budaletina, i uopste ne kontam smisao clanka.
Školski sve najljepše
Urbaniji od vecine Sarajevske "elite" i dzamijasa!