Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😂😂😂😂😂 ajmo bosnjaci vi neku spec operaciju....😂😂😂😂
Dzaba oni Asadovi psi odose u Ukrajinu,mogli su ratovati i kod kuce.Dobar potez Nato pakta.
Interesantan pogled na svijet imate vi zeleni. Kada Rusija uđe u Ukrajinu na teritorij gdje je 60% Rusa onda je okupator, a kada Turska uđe u Siriju gdje su ostaci isila, ujguri, turkmeni i ostala gamad, te Kurdi u određenim zonama onda je oslobodioc....
Ima jedna "mala razlika" prije rata iz Ukrajine nije niko izvodio terorističke napade po Rusiji, kao što to radi YPG zajedno sa sestrinskom PKK u Turskoj.
Kakve regije. Turska će se morati povući. Poslije ove svjetske krize će sve izgledati drugačije. SAD imaju sad veći rast nego Kina. Niko nije vjerovao da im je ekonomija tako izdržljiva. Sa indoazijskim zemljama je isto potpisan sporazum o vojnoj saradnji. Sad se zemlje moraju odlučiti Kina ili SAD.
Zbog čega ovi ratuju? Prašnjava zemlja se diže za njima kad prođu biciklom...
Cu zbog cega..nafte mili..u Turskoj najjeftinija nafta u EU i Cigare itd..ne moze to bezveze..vidio brat kad mogu Ameri doc iz pm i to raditi gdje nece on od susjeda..ujedno u tom pojasu mu se okupljaju dusmani-Kurdi ti tkz. PKK i dobio je dvije muhe jednim udarcem..aferim majstore..
Rusi, Turci, Srbi.. svi narodi koji dijele neku teritoriju ili zive u neposrednoj blizini s njima su naucili sta znace ove "specijalne operacije"