Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledam ove momke, ljep od ljepseg ljepsi.... ne znam sta je njima u glavi.......
Eto aericke vojske sa snagama slobodne sirijske vojske u koju su presli clanovi ISIS-a protiv kojeg se retoricki i medisjki zapad bori. Slika govori sve hahaha ali dzaba ako nemas u glavi
"Allah Sirija i Bašar" Jel znate tu pjesmu ?
Tekst mi nekako zvuci kkao da smo na strani Slobodne sirijske vojske. Gospodo, kako ste upravo objasnili u tekstu, to su bivsi teroristi, Jedina legitimna vlast u Siriji je Bashar. Kako shvacam iz teksta, Rusi im aktivno pomazu da neutraliziraju teroristicku formaciju koja okupiranim drzi odredjeni teritorij Sirije.
Pa naravno sama rijec govori "slobodna Sirijska vojska ",svoji na svome dijelu teritorije ,Asad uz rusku pomoc im okupirao vecinu teeitorije ,pokusavaju samo svoju zemlju osloboditi. Sta rusi rade u Siriji ,u Ukraini im se bore sjev.korejci a oni dole napadaju Muslimane,nekom nesto nije jasno
@gashoo Baešar el-Asad je zločinac jao i Šejtanjahu
BASHAR ASSAD SYRIA !! SVI STE vidili sta je ova slobodna vojska da vas nesta podsjetim za one koje neznate ranjene su jim prevozili u izrael bolnice i tamo lječili!!!
Pa u om trenutku koje ih ubijao i ranjavao na svojoj zemlji ,rusi i iranci sa tim basharom ,sravnili Siriju sa zemljom . Zasto su se Bosnjaci lijecili u Hrvatskoj ,a bili su u ratu sa Hrvatima...??? Pa u tom trenutku manji im je bio neprijatelj Hrvatski agresor od Srpskog agresora ,a oba su bili neprijateljski nastrojeni ,stoga eto ti odgovora.
Vrijeme je da SAA napokon otkloniti sa planete teroriste iz FSA
vrjeme je da assad ode
Rat Rusije i Amerike u Ukrajini i Siriji.
hahaha a znaci maloprije pisem komentar na onom clanku za Hezbolah i Rusko naoruzanje