Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi stvarno mislite da ce neko ovo procitati do kraja. Klixe suzi ovo i daj nam suštinu.
To je bila raketa, ne avion
Ima snimak sa 120000 stopa gdje se ne vidi nikakva zakrivljenost tako da ne pisete l a z i
ne morate se bojati istine, niste vi krivi sto ste od malena indoktrinirani da vjerujete u sve sto vam pseudo nauka servira.
Mi imamo u Bosni masu uhljeba čiji posao niko ne razumije tako da ništa
Vrhunski članak za sve one, koje interesuje avijacija.
Nevjerovatan avion koji je jednostavno bio ispred svog vremena. Ja sam uradio info-video o Concordu i nesreći koja ga je osudila na propast. Ako vas zanima više o ovom čudu tehnologije, toplo preporučujem da pogledate video https://youtu.be/yTvswmvkurQ
inzenjer je ne inzinjer.
Dobar tekst...a ovi pacijenti sto ne mogu procitati tekst od 10 minuta,neka idu na YT i slusaju Bubine i Jaline pjesme od 2 minuta...to je puno korisnije
Je li ko pročitao do kraja da mi kaže, isplati li se čitati
Isplati, naucis nesto novo. Ne mora uvijek biti tekst o Severini
Isplati se ....vjeruj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljiva je tema ali ima toliko bespotrebnog texta, krenuo sam da citam ali u jednom trenutku mi je dosadilo. Umjesto sto trosite vrijeme na glzposti bolje da pisete o palestajnu.
Palestaajnu? Ocemu ti to? Ako si mislio na Palestinu onda nauci da se za zemlje koristi veliko slovo ili da bi ti razimio. Use captal letters for states.
Tekst je fiksiran na obroke i jelo od čega ogladni ako stalno sjedi?!